Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intarziere leduri

Vizitator ufoistvan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

5

• miron1947

4

• Depanatoru

1

• claudio

1

Top autori în acest subiect

Ai cam multe LED-uri si trebuie relativ mult curent , parca 15mA daca am calculat bine , mareste rezistenta daca mai lumineaza corespunzator , daca nu condensator si mai mare , asta e .Degeaba lasi un LED daca nu maresti rezistenta , el va suge tot curentul ce inainte trecea prin cele 5 .

Link spre comentariu

Eu tot nu am inteles ce iti place sa se opreasca ledul asa si nu brusc , ala de acolo din clip avea o sursa de tensiune cu capacitati foarte mari la filtraj , asa si tu faci o sursa pui 22mii de micro , pui rezistenta si ledul si ar trebuii sa lumineze chiar daca scoti de la retea jucaria.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

pai de ce nu folosesti un tranzistor si pui o capacitate mult lai mica (doar cativa micro) in baza lui si cand vrei sa opresti ledurile opresti alimentarea bazei tranzistorului si rezolvi problemacu un bd un condensator si cateva rezitente egata ,poti sa l faci si in aer

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări