Vizitator ufoistvan Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 nu,nu se pot lega in serie,da ninci cu 1 led nu merge!!! :smt009 Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Ai cam multe LED-uri si trebuie relativ mult curent , parca 15mA daca am calculat bine , mareste rezistenta daca mai lumineaza corespunzator , daca nu condensator si mai mare , asta e .Degeaba lasi un LED daca nu maresti rezistenta , el va suge tot curentul ce inainte trecea prin cele 5 . Link spre comentariu
claudio Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 uite aici o schema care te poate ajuta, atat doar ca e facuta pentru bec, dar nu cred ca e o problema sa o modifici sa pui leduri http://www.electronic-circuits-diagrams ... ckt3.shtml Link spre comentariu
miron1947 Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 uite aici o schema care te poate ajuta,Nu cred ca poate rezolva problema.http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=276793#p276793 Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Eu tot nu am inteles ce iti place sa se opreasca ledul asa si nu brusc , ala de acolo din clip avea o sursa de tensiune cu capacitati foarte mari la filtraj , asa si tu faci o sursa pui 22mii de micro , pui rezistenta si ledul si ar trebuii sa lumineze chiar daca scoti de la retea jucaria. Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 pai de ce nu folosesti un tranzistor si pui o capacitate mult lai mica (doar cativa micro) in baza lui si cand vrei sa opresti ledurile opresti alimentarea bazei tranzistorului si rezolvi problemacu un bd un condensator si cateva rezitente egata ,poti sa l faci si in aer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum