MifTy Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 momental, tot n-am linux instalat, dar sunt destul de sigur c? n-o s? prea mearg?... asta fiindc? e un chin s? faci wine s? foloseasc? activex/vbruntimes, ?i majoritatea viru?ilor ?i viermilor de win asta folosesc, ori una, ori alta, ori amândou?!!! ?tii cum m-am prins de faza cu "virus pe parti?ia de linux, da' mort-de-viu"???pusesem pluginul de ext2 în total commander, ?i la ?la setasem s? faca o mic? scanare antivirus la deschiderea unui folder... mi-a picat fa?a când mi-a g?sit acolo o gr?mad? de fi?iere suspecte de a fi "virii kit"-uri...?i chiar erau, c? le-am copiat, le-am rulat, cu antivirusul în func?ie, ?i era o s?rb?toare de beepuri ?i mesaje cu "aplica?ia x con?ine cod alterat, suspect a fi virus/troian" sau "cod cunoscut ca fiind malware", sau direct "infectat cu x.y.z virus/worm"...?i am verificat, nu erau false positive-uri...dar pe un linux alea mor de foame, c? n-au ce s? afecteze, n-au cum s? se instaleze, n-au cum s? se r?spândeasc?, n-au un registry system-wide pe care s?-l afecteze... doar ?la din wine, eventual, dar e a?a ?chioap? ?i "extraterestr?" implementarea, c?-mi vine greu s? cred c? ar putea fi modificat de un virus!!! Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Acuma sa raspund complet Jocuri in Wine nu am bagat, am incercat Wow acum 2 ani pe Ubuntu dar m-am luat cu mainile de cap pt somplul motiv ca placa aia nu prea era buna deloc nici pt OpenGL nici pt DirectX, cu alte cuvinte era o placa buna pt 2D. In rest am instalat niste programe de editari audio profesionale si alea mi-au merg perfect. Atunci Wine era undeva sun 0.7 daca tin minte bine.Stiu ce-s alea rootkituri si nu as vrea sa am de-a face cu asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum