Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

a.exe - recomandare antivirus pentru WinXP

Vizitator

Postări Recomandate

momental, tot n-am linux instalat, dar sunt destul de sigur c? n-o s? prea mearg?... asta fiindc? e un chin s? faci wine s? foloseasc? activex/vbruntimes, ?i majoritatea viru?ilor ?i viermilor de win asta folosesc, ori una, ori alta, ori amândou?!!! :rade: ?tii cum m-am prins de faza cu "virus pe parti?ia de linux, da' mort-de-viu"???pusesem pluginul de ext2 în total commander, ?i la ?la setasem s? faca o mic? scanare antivirus la deschiderea unui folder... mi-a picat fa?a când mi-a g?sit acolo o gr?mad? de fi?iere suspecte de a fi "virii kit"-uri...?i chiar erau, c? le-am copiat, le-am rulat, cu antivirusul în func?ie, ?i era o s?rb?toare de beepuri ?i mesaje cu "aplica?ia x con?ine cod alterat, suspect a fi virus/troian" sau "cod cunoscut ca fiind malware", sau direct "infectat cu x.y.z virus/worm"...?i am verificat, nu erau false positive-uri...dar pe un linux alea mor de foame, c? n-au ce s? afecteze, n-au cum s? se instaleze, n-au cum s? se r?spândeasc?, n-au un registry system-wide pe care s?-l afecteze... doar ?la din wine, eventual, dar e a?a ?chioap? ?i "extraterestr?" implementarea, c?-mi vine greu s? cred c? ar putea fi modificat de un virus!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

9

• EmyRulz

8

• Bogdan

6

• radue

5

Top autori în acest subiect

Acuma sa raspund complet :nebunrau: Jocuri in Wine nu am bagat, am incercat Wow acum 2 ani pe Ubuntu dar m-am luat cu mainile de cap pt somplul motiv ca placa aia nu prea era buna deloc nici pt OpenGL nici pt DirectX, cu alte cuvinte era o placa buna pt 2D. In rest am instalat niste programe de editari audio profesionale si alea mi-au merg perfect. Atunci Wine era undeva sun 0.7 daca tin minte bine.Stiu ce-s alea rootkituri si nu as vrea sa am de-a face cu asa ceva :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări