Vizitator Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 De vreo 2 zile ma lupt sa resuscitez un WinXP dupa ce m-am trezit ca mi-a aparut un a.exe in windows/system32. Inca nu am pus pe picioare win-ul, norocul meu ca aveam Linux-uri prin casa, alea nu au nici pe dracu' desi nici macar antivirus nu am pe ele. De pe net nu m-am prins cum scap de el ca sunt mai multi virusi care au a.exe. ZoneAlarm-ul nu zice nimic daca scanez a.exe dar m-am trezit cu el ca vrea sa iasa pe net si sa fie server. A mai patit cineva ca mine? Cum a rezolvat? Si mai ales, ce antivirus+firewall sa pun dupa ce scap de a.exe? Stiu ca o sa-mi spuneti sa o las mai moale cu site-urile sexy dar va jur ca nu le-am vizitat! Adica vreau sa spun ca folosesc numai xxx-uri de pe CD-uri originale, cu serialul si licenta in regula! :smt016 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 27, 2008 Administratori Partajează Postat August 27, 2008 Eu acuma am AVG ca antivirus, versiunea free si umblu pe toate siturile care imi ies in cale dar nu am prins nimic de 1 an si ceva Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Incearca scanare cu spybot din safe mode dupa ce i ai facut update Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 baga avast si dupa instalare lasa-l sa-si faca update dupa care intrii in el si dai schedule boot time scan..Va incepe sa scaneze dupa ce booteaza windowsul.. inainte sa se incarce procesul cu a.exe. Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 eu folosesc un programel care poate sterge orice fisier pentru ca sterge la start-up, dar va dati seama ca din cauza asta el sterge numai dupa restart. se cheama Gipo Move on boot http://www.gibinsoft.net/gipoutils/ cred ca e gratis pana acum am numai laude pentru acest program, tot timpul mi-am facut treaba cu el cand dai click dreapta pe un fisier o sa vezi un meniu nou "delete files on next boot" chestia asta il face usor de folosit. PS: eu recomand ESET NOD32 ca antivirus, il folosesc de mult timp si n-am nicio treaba. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 nod32 detecteaza doar chestii vechi,mie mi-au trecut f multi virusi de elsi de bitdefendar mi-a trecut un trojan eu recomand kaspensky,mai ales ca 30 de zile e free,suficient pt o devirusare Link spre comentariu
Vizitator alifie Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 ma scuzi ca te contrazic. http://www.softsea.com/review/NOD32-Ant ... ystem.html uite un quote: "NOD32 is the world leader of the Virus Bulletin 100% Awards having won more awards (21) than any competing product. Since its first submission for testing in May 1998, NOD32 was the only tested product that has never missed a single In the Wild virus." Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Daca e sa inclinam urechea la review-uri de prin nustiu ce reviste sau nu stiu ce siteuri, toti antivirusii sunt grozavi, si blocheaza tot ce e rau si merg bine si.... Diferentiaza intre informatii utile si marketing! Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Review-urile, indiferent de produsul in sine, sunt partinitoare in functie de firma care cotizeaza. Daca vreti sa va faceti o opinie, fie cititi pe muuult mai multe situri pareri diferite, fie va apucati si testati.Spre exemplu, multi sustin ca kaspersky e un antivirus slab...dupa parerea mea e cel mai smecher. De ce? Pentru ca si-a facut treaba atunci cand am avut nevoie...iar asta spune tot pentru mine. Mi se rupe de ce zice lumea pe net, de ce-mi spun alti prieteni, mie asta mi-a facut treaba, pe asta il folosesc. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Ce nu spune nimeni e ca oricit de bun ar fi antivirusul, el se aseaza intr-un sistem de operare care la rindul lui e nevoit sa lucreze cu componentele placii de baza si driverele lor, plus setarile pe care si le face fiecare in calculator si programele instalate. Asa ca exista o infinitate de combinatii pe care trebuie sa le ''pastoreasca''. Kasp, Bit, N32, Norton... le-am incercat pe rind, mereu, de cite ori schimbam calculatorul, fiecare are prostiile lui, totul e sa nu-i ceri imposibilul si ''sa cazi la pace'' cu cel pe care il alegi, macar pine la urmatoarea reinstalare de ferestre. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Si eu am incercat tot soiul de antivirusi dar nici unul nu e bulletproof, prin fiecare s-a strecurat cate ceva. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 eu folosesc avast; inainte nu foloseam nimic si umblam pe orice site imi iesea in cale dar PC-u nu zicea car, mergea brici, pana cand dau si eu aici click pe topic si ma trezesc ca se restarteaza pc-u din senin si incepe sa mearga ca un 486, si de atunci am bagat avastu care l-a curatat bine si nu mananca nici multe resurse Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 adica prostie din`aia de iti inchide conexiunile la paginile cu virusi si care tot odata nu lasa toate progamele sa intre pe net??? daca asta inseamna atunci are; m-a scapat de cateva ori de virusi de pe pagini care par "curate" Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Oricum, antivirulsul e doar un moft, daca lucrezi pe windows, tot trebuie sa il formatezi la cel putin cateva luni, pen ca chair daca sta degeaba, acest sistem de operare se oftica si decide sa mearga din ce in ce mai greu. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 are firewall avastu asta?daca duci dorul lui iptables in windows, te anunt ca s-a gasit un deranjat care sa incerce sa-l porteze... ia sa vedem/me googleste... googleste... googleste...mda...http://wipfw.sourceforge.net/http://force.coresecurity.com/index.php ... page=aboutultimul e injurat cu pofta, primul e pe baza de ipfw-ul din bsd, ceea ce cred c-o sa te faca sa te arunci direct pe el!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum