Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC si sunet (muzica)

Gerula

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu9

2

• sofian

1

• cirip

1

• Gerula

1

Top autori în acest subiect

Picul ala "ciudat" este un dsPIC :)Programarea este un pic diferita de a controlerelor uzuale. Daca nu stapanesti procesarea digitala a semnalelor, ceea ce include matematica pan' la os, nu ai ce face cu kitul ala. O sa te uiti la el cum prinde praf :) Parerea mea.Cirip

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

as putea simula un AY-3-8912 sau echivalent (care nu prea e disponibil in Romania) cu un montaj cu pic usor de gasit in ro?gogu nu mi-a gasit mai nimic pe tema asta (cautat vreo cateva zile);Ca sa fiu mai clar ma tenteaza ideea de a atasa la un hc91 ceva compatibil cu AY (sa nu necesite modificarea fisierelor originale spectrum sau soft suplimentar in hc91);treaba e ca soft habar nu am nici de hc nici de pic si fiind doar un hobby...m-a tenteaza pic-urile intrucat detin deja un programator admem-03 (willem).

Link spre comentariu

Merci ,de xilinxuri stiam da e destul de greu sa faci un cablaj cu xilinx in regim de amator ,mai ales ca eu lucrez cu cablaje pregaurite (sau in aer) si fac un montaj pe an ; asa intr-un cip din asta se poate baga aproape tot hc-ul:am studiat "Cromenco" si alte clone de genul asta ;in cazul asta cred ca o sa ma multumesc cu beeper-ul original...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări