Gerula Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Imi doresc sa cumpar un kit de la Microchip constand intr-un PIC ciudat, codec pentru sunet, interfata USB. Este prezentat aici si se numeste DM33011: http://www.microchip.com/stellent/idcpl ... e=en534506 Costa cam 60 dolari (150RON). Cred ca chestia asta ma va ajuta sa fac un amplificator PWM cu procesare digitala a semnalului. Voi ce spuneti merita ? Link spre comentariu
cirip Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Picul ala "ciudat" este un dsPIC :)Programarea este un pic diferita de a controlerelor uzuale. Daca nu stapanesti procesarea digitala a semnalelor, ceea ce include matematica pan' la os, nu ai ce face cu kitul ala. O sa te uiti la el cum prinde praf Parerea mea.Cirip Link spre comentariu
liviu9 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 as putea simula un AY-3-8912 sau echivalent (care nu prea e disponibil in Romania) cu un montaj cu pic usor de gasit in ro?gogu nu mi-a gasit mai nimic pe tema asta (cautat vreo cateva zile);Ca sa fiu mai clar ma tenteaza ideea de a atasa la un hc91 ceva compatibil cu AY (sa nu necesite modificarea fisierelor originale spectrum sau soft suplimentar in hc91);treaba e ca soft habar nu am nici de hc nici de pic si fiind doar un hobby...m-a tenteaza pic-urile intrucat detin deja un programator admem-03 (willem). Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 de simulat poti dar cu un circuit mult mai complex decit AY adica un FPGAAY are multi inlocuitori compatibili fiind destul de vechi Link spre comentariu
liviu9 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Merci ,de xilinxuri stiam da e destul de greu sa faci un cablaj cu xilinx in regim de amator ,mai ales ca eu lucrez cu cablaje pregaurite (sau in aer) si fac un montaj pe an ; asa intr-un cip din asta se poate baga aproape tot hc-ul:am studiat "Cromenco" si alte clone de genul asta ;in cazul asta cred ca o sa ma multumesc cu beeper-ul original... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum