Vizitator energie Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Am gasit pe net sistemul asta de supraveghere si am cateva intrebari. http://www.riccibitti.com/witnesscam/en ... esscam.htm Este compatibil un webcam in loc de acel modul? In loc de atmega32 smd pot folosi atmega32 cu pini? ca am vazut ca cel smd are 4 pini in plus pentru alimentare in rest este la fel. Cei trei pini din schema WP, COM, DTCT unde arata modul de conectare al cardului sunt cumva de la soclul cardului in care se introduce? Multumesc. Link spre comentariu
roadrunner Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 DCT este card detect, adica un contact al soclului care detecteaza cand cardul e in soclu sau nu (de obicei e legat la o intrerupere)COM - e comunul acestui contactWP - nu sunt sigur dar suna ca si Write ProtectRoadrunner Link spre comentariu
Vizitator energie Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Multumesc pentru raspuns.Pana la urma cumpar o camera web si gata ca alta solutie nu am, daca nu functioneaza asta e. Link spre comentariu
roadrunner Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 o camera web nu pre are mare legatura cu modului de acolo, camera din design-ul ala e o camera digitala cu compresie JPEG si are o interfata UART (RX TX) pe cand o camera web are de obicei interfata USB si nu are compresie de nici un fel, sunt doua lucruri total diferite.Roadrunner Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum