Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

brobleme cu un vu-metru

webmaester

Postări Recomandate

am si eu ceva probleme cu un vu-metru realizat dupa o schema aparuta in tehnium, vu-metru este realizat cu ci uaa 180, tensiunea de alimentare ar fi 36 v dar eu am facu vu-metru cand eram in practica si tupul care mia dat schema a zis sa scot ceva rezistente nu retin valoare dar erau de 16 w si erau puse mediat cum intra tensiunea, am facut asa cum mia zis si nu merge la 12 v, vu-metru este pe 2 canale si are 12 leduri pe canal. care este problema sau care ar putea fi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• Jimmy

1

• webmaester

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Si mai bine e sa scoti datele de pe net ca acolo gasesti si schema exacta.

http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datasheet-pdf/view/45879/SIEMENS/UAA180.html

Daca vrei sa-l pui la +36V trebuie sa-i faci un stabilizator, nu e suficient cu rezistente inseriate pe alimentare ptr. ca consumul e variabil, in functie de cite leduri se aprind si te poti trezi in pauze ca ai +30V in loc de +12V pe c.i.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

am si eu ceva probleme cu un vu-metru realizat dupa o schema aparuta in tehnium, vu-metru este realizat cu ci uaa 180, tensiunea de alimentare ar fi 36 v dar eu am facu vu-metru cand eram in practica si tupul care mia dat schema a zis sa scot ceva rezistente nu retin valoare dar erau de 16 w si erau puse mediat cum intra tensiunea, am facut asa cum mia zis si nu merge la 12 v, vu-metru este pe 2 canale si are 12 leduri pe canal. care este problema sau care ar putea fi

de 16 wati?????? :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări