webmaester Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 am si eu ceva probleme cu un vu-metru realizat dupa o schema aparuta in tehnium, vu-metru este realizat cu ci uaa 180, tensiunea de alimentare ar fi 36 v dar eu am facu vu-metru cand eram in practica si tupul care mia dat schema a zis sa scot ceva rezistente nu retin valoare dar erau de 16 w si erau puse mediat cum intra tensiunea, am facut asa cum mia zis si nu merge la 12 v, vu-metru este pe 2 canale si are 12 leduri pe canal. care este problema sau care ar putea fi Link spre comentariu
Jimmy Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 ar fi indicat sa pui si schema pe care ai folosit-o daca vrei sfaturi exacte :partyman: Link spre comentariu
zal Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Si mai bine e sa scoti datele de pe net ca acolo gasesti si schema exacta. http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datasheet-pdf/view/45879/SIEMENS/UAA180.html Daca vrei sa-l pui la +36V trebuie sa-i faci un stabilizator, nu e suficient cu rezistente inseriate pe alimentare ptr. ca consumul e variabil, in functie de cite leduri se aprind si te poti trezi in pauze ca ai +30V in loc de +12V pe c.i. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 am si eu ceva probleme cu un vu-metru realizat dupa o schema aparuta in tehnium, vu-metru este realizat cu ci uaa 180, tensiunea de alimentare ar fi 36 v dar eu am facu vu-metru cand eram in practica si tupul care mia dat schema a zis sa scot ceva rezistente nu retin valoare dar erau de 16 w si erau puse mediat cum intra tensiunea, am facut asa cum mia zis si nu merge la 12 v, vu-metru este pe 2 canale si are 12 leduri pe canal. care este problema sau care ar putea fide 16 wati?????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum