Vizitator bogzybom Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 SalutMi-am facut un amplificator de 100W cu TDA7294 si o boxa cu bass reflex care are 8 litri si cu un difuzor Alpine SPR-175A si se aude foate bine :supz: :bananaparty:. :weedman: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 26, 2008 Administratori Partajează Postat August 26, 2008 Arata cam naspa :smt003 Link spre comentariu
Blind Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Si avand in vedere ca topicul asta lipsit de importanta reajunge la mine in sectiune, imi dau si eu cu parerea: finisajele sunt de tot iar "proiectul" este banal si paradiscutat (amplificatoare cu TDA7294 isi face toata lumea) Normal ar fi fost indicat sa dai si detalii constructive, insa avand in vedere banalitatea proiectului si faptul ca foarte multi l-au facut si nu se lauda...nu este cazul. PS: Nu te chinui sa ma spurci pe mess, nu adaug lume ofticata ca le mut topicurile. Cat sunt moderator p-aici fac cum consider, iar topicul asta eu nu consider ca e demn de DiY. Sa prinzi usa unui dulap in holzsuruburi si sa dai o gaura cu pendularul, apoi sa faci un cablaj pe care pui un tda7294 si piesele aferente, adaugi un traf recuperat de undeva si arunci totul intre 6 scanduri pe care pui o mocheta nu-i mare chestie. Mai urmeaza sa ne spui ca ai calculat "incintele" inainte sa le faci :smt001 Link spre comentariu
Vizitator bogzybom Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 mi-a zis vasile cum sa fac boxa si amplificatoru Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 26, 2008 Administratori Partajează Postat August 26, 2008 Tinand cont ca are 11 ani eu zic ca e destul de bine, facut totul aproape de la 0...Am sa-i dau un warning pentru ca sa luat de moderator :smt003 Link spre comentariu
ratza Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Tinand cont ca are 11 ani eu zic ca e destul de bine, facut totul aproape de la 0...Toat? stima. La vîrsta lui abia ?tiam ce e ?la volt. Link spre comentariu
gogoo Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Nici acum la 17 nu stiu sa fac dinastea . Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Toat? stima. La vîrsta lui abia ?tiam ce e ?la volt.Eu nu inteleg nici acum ce e aia tensiune electrica desi stiu destul de bine ce este si ma tot intreb de mai multe decenii. La fel, desi stiu ce sunt, cum se manifesta si care sunt explicatiile fizice, nu inteleg ce e de fapt caldura sau inertia sau mai stiu eu ce alte marimi fizice... bogzybom, felicitari pentru instalatia de sunet, cred ca ai speriat toti vecinii cu ea! :rock: Link spre comentariu
Blind Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Toat? stima. La vîrsta lui abia ?tiam ce e ?la volt.Eu nu inteleg nici acum ce e aia tensiune electrica desi stiu destul de bine ce este si ma tot intreb de mai multe decenii. La fel, desi stiu ce sunt, cum se manifesta si care sunt explicatiile fizice, nu inteleg ce e de fapt caldura sau inertia sau mai stiu eu ce alte marimi fizice...Mai bine nu ne ziceai astea :weedman: In topicul asta banuiesc ca trebuia sa se discute cate ceva de proiect, specificatii, bla bla, nu laude vizavi de varsta apoi datul in bodega... Ca tot e vorba de varsta..la 11 ani faceam si eu fel de fel de montaje/kituri, insa nu stiam cum se cheama piesele, ma uitam pe codurile lor si le puneam conform schemei. Nu mergea din prima...mai incercam sa schim picioarele unor componente. Mare "descoperire" a fost pentru mine cand am aflat ca acea banala componenta cu 3 fire pe care scria EFT era un tranzistor iar picioarele acestuia se numesc baza, emitor, colector (mai impresionant a fost cand am aflat cum sa deosebesc colectorul/emitorul de celelalte doua). PS: Mentionez ca eu n-am avut la dispozitie nici o carte de electronica pana in clasa a 10-a, cand am inceput specializarea in liceu. PPS: La 11 ani ce naiba stai pe net si-ti faci statii si boxe in loc sa te duci afara si sa-ti traiesti copilaria? Vremurile astea in care poti experimenta atatea chestii nu se vor mai intoarce... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Hai mai Blind, nu mai fi invidios :smt022 ca data viitoare te laudam si pe tine! :goodman: Acum copilaria se traieste jucand toata ziua jocuri pe calculator sau pe telefon, nu stiai? :smt003 Mai bine lasa sa faca fiecare ce-i place. Ii va folosi mai tarziu, mai mult decat sa stie cum trag diverse arme in CS. Copii de acum nu prea stiu cum e sa mergi la furat de cirese, in schimb daca ne ataca vreodata Orcii... sunt ca si terminati!!! :smt027 Link spre comentariu
Blind Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Tocmai de-asta ii ziceam sa se duca sa-si traiasca copilaria, de calculatoare are timp dupa aceea. Stand cu botu' in calculatoare tot timpul ajungi sa nu fii in stare sa interactionezi cu alte persoane sau sa socializezi. Link spre comentariu
zal Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Mie mi se pare foarte draguta realizarea, la virsta lui faceam niste uritanii pe care azi le-as arunca imediat la gunoi.Si oricum e mult mai bine decit sa piarda vremea cu fraierii din fata blocului, de la care nu inveti nimic destept.Bravo, sa continui si cu alte realizari. Link spre comentariu
EmyRulz Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Hobbiul si traitul copilariei nu sunt neaparat doua chestii care se exclud, depinde cum iti organizezi timpul. Nu e bine sa cazi in nicio extrema, adica sa nu stai toata ziua sa mesteresti dar nici sa nu stai toata ziua si sa freci menta invatand numai prostii pe strada. Eu m-am dus la un club de modelism(de fapt acolo se faceau si aeromodele si electronica) de la 7 ani si am avut si timp sa ma duc la furat de cirese. Link spre comentariu
Blind Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Hobbiul si traitul copilariei nu sunt neaparat doua chestii care se exclud, depinde cum iti organizezi timpul. Nu e bine sa cazi in nicio extrema, adica sa nu stai toata ziua sa mesteresti dar nici sa nu stai toata ziua si sa freci menta invatand numai prostii pe strada. Eu m-am dus la un club de modelism(de fapt acolo se faceau si aeromodele si electronica) de la 7 ani si am avut si timp sa ma duc la furat de cirese.Iar acum ai....cati ani? Ai prins calculatoarele cand erai mic? Eu nici macar nu stiam ce-i aia calculator la 7 ani (decat d-ala de buzunar). Calculatoare vazusem doar in filme, laptopurile mi se parea ceva din cu totul alta epoca, ce nu voi ajunge sa am vreo data (haha, ghici ce-am sub degete de mai multi ani incoace)Eu stateam (aproape) de dimineata pana seara afara, vara (ca deh, atunci era acasa) si pot sa ma laud c-am facut o grama' de chestii in copilarie. Nu ajungeau vre-odata fructele sa se coaca in copac, nu ajungea iarba din ior sa creasca acolo unde se putea juca fotbal ca se transforma partial in tarana (cand asta era pe cale sa se intample, schimbam terenul); masinile din spatele blocului nu scapau netatuate cu mingii pe capote, plafoane, geamuri si nu scapau necuratate pe dedesubt cu tricourile noastre (la cat ne bagam dupa mingii); spatele blocului nu scapa nealbit, etc etc (ajunge cu detaliile, ca s-a facut mancarea)L.E.: Statul afara cat esti mic ajuta foarte mult, pt ca inveti destul de multe chestii pe care altii care n-au iesit afara prea mult nu le stiu. Vad diferenta intre mine si fosti colegi de facultate ce-au fost crescuti mai mult in casa, pusi de parinti sa invete f mult. Au "privirea" limitata.Gata, mi-e foame. End. Link spre comentariu
paul14 Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 ca bine zici Blind; am prieteni care au fost tinuti mai mult in casa si ajuns sa aiba 45-50Kg uzi si sa li se umfle vena cand da mingea in ei, sau la polul opus de vre-o 70kg care de-abea se mai misca pt varsta lor si stau numai pe comp, unii cu folos altii degeaba, dar acum de cand am crescut si noi si ne-am plictisit de cartier si mosii urla la noi nu mai vezi pe nimeni afara pt ca pustii de 10 ani isi bat capu cu comp`u :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum