Vizitator dj-giku Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 salut! ce tv lcd imi recomandati la pretul de max 1200 ron? seg, veryo, funai, beko ... http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare/LCD_TV va multumesc Link spre comentariu
tv1 Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Cea mai scumpa marfa e la DOMO. Link spre comentariu
zal Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Mai stringe niste bani si ia-ti un Samsung, Toshiba, etc.Minim 82cm diagonala, 1360x768 pixeli si HD ready (astea redau nativ 720i/p si 1080i numai prin conversie, mai pe româneste).La 1200 lei gasesti numai pocnitori. Link spre comentariu
Vizitator mikey Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 ar fi http://www.pcfun.ro/Televizoare-LCD/Televizor-LCD-Orion-LCD-T-2635 o solutie buna pentru tine? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Fereste-te de porcariile astea, mai ales funai. Mai pune niste bani si ia ceva mai calumea, ca nu o sa regreti. Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 CEI MAI MARI PRODUCATORI LCD SUNT SAMSUNG SI LG, DIN CUNOSTINTELE MELE CHIAR SONY FOLOSEA PANOURI LCD PRELUATE DE LA SAMSUNG, DECI SUNT UNII DINTRE CEI MAI BUNI. RECONAND SAMSUNG IN DETRIMENTUL LG, CHIAR SUNT MAI REUSITE(ACU DEPIND SI MODELELE) SAU SONY-AU TEHNOLOGIE BUNA, SHARP. CAT DESPRE PRET IN FUNCTIE DE CAT DAI E MAI PERFORMANT ,GENERATIE MAI NOUA,LA UN 15 MIL GASESTI UN LCD SANSUNG REZONABIL LA O DIAGONALA 82 CM.. Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Hm... despre producatorii mari... sunt de fapt 3 joint venture daca pot sa zic asa.S-LCD = Samsung + SonyLG Display = LG + PhilipsIPSa = Panasonic + Toshiba + HitachiIar de la anu' Sharp + Sony.Personal prefer Sharp sau Sony/Samsung.Hm... vad ca se tot recomanda diagonale de 82 cm... oare se mai uita careva la consum? Ca sa nu mai zic ce beton se vede la "cablu". Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 De cate ori mai poposesc prin MediaGalaxy, nu pot sa nu remarc cat de bine sa vad lcd-urile Philips in comparatie cu orice altceva. Acum, imi pun intrebarea daca sunt intradevar mai bune sau astia din mediagalxy sunt pe mana cu philips.... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Daca nu ma insel, panelul lcd e tot Samsung, ca la multe alte marci, o fi vorba de reglaje. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 Asa stiam si eu, se poate sa fie de la reglaje. Ce-i drept sunt si scumpe si intotdeauna sunt puse modele de, sa zicem, 4000 Ron langa unele(de la alte firme) de 2000...... Link spre comentariu
lalihifi Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 E ca lumea faza cu reglajele !Am fost cu cineva sa-si cumpere un LCD de 82 acum cateva luni .Trebuia sa aleaga intre un Panasonic de 19 milioane si un Philips de 23 milioane .La Philips era conectica mai multa si contrastul mai mare(pe hartie desigur).Le-am pus pe amandoua in functiune unul langa altul si prima oara parea ca philipsul va invinge .Am avut timp la dispozitie si culmea ca dupa 10 minute de reglaje nu am mai avut ce compara : Se vedeau la fel Practic pana la urma a ramas Panasonicul datorita pretului mai redus.Ce m-a uimit la philips era luminozitatea (nu contrastul) care de la jumatate in sus deja facea ecranul prea albicios .Ca sa nu mai zic de contrast care culmea ca parea mai jalnic ca la Panasonic .Nu sunt adeptul acestor marci (sau a uneia anume) dar cred ca testele "fata in fata " rezolva problema alegerii unui tv.Cu fiabilitatea in timp......ramane sa intrebam pe careva de lucreaza pe la service . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum