KOSTYKA Postat Decembrie 5, 2008 Partajează Postat Decembrie 5, 2008 Buna ziua vreau si eu sa stiu daca se poate si cum..Ma gandeam la o cutie cu leduri 8,10 leduri sa aibe care sa o pot conecta la calculator si sa clipeasca dupa ritmu muzici? se poate? si daca se poate sa imi explicati cum nu stiu daca se poate explica prea bine dar.. se poate incercaSau daca nu asa macar sa clipeasca fara muzica..Si o reclama cu leduri cum se face ? este vreun tutorial ceva despre asa ceva?uite ceva mai interesant poate te ajuta , e interesant zic eu!! succes la mesterit!!:) Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Salut, am un baragraph, modelul acesta ,ce schema as putea folosi la el, ca si vumetru,are 25 leduri ,as vrea sa fac un vumetru cu 2 asemenea exemplare si arata cam asa: Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 ar merge schema asta ? cat ar merge prelungita schema? se aprind toate ledurile ,la volum maxim ,la un amplif de 250w?sau alta schema?..... Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 ai putea sati ei un kit de la adelaida vu-metru http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=45 Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 ai putea sati ei un kit de la adelaida vu-metru http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=45da inteleg, e foarte bun si ala, dar vroiam eu sa fac unul cu 2 asemenea piese Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 ai putea face un vumetru simplu numai din rezistente 1k-led verde4.7k-led verde10k-led verde15k-led verde22k-led galben33k-led galben39k-led rosu47k-led rosupoti lega rezistente de 470ohm in serie cu fiecare din cele de mai susam facut si eo eram multumit Link spre comentariu
mikella Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 incearca cu LEDs_flashing_machine.exe il gasesti pe site la winamp, bagi 8 leduri pe portul LPT si fac dupa muzica, cel putin asa am citit, nam testat ca nam LPT la laptopma scuzati ca ma bag in seama!!! ma poate ajuta cineva cu leds flasing machine ca nu ai dau de capatam vazut pe sait la winamp ca trebuie doar legate la firele ale fara prea multa socoteal numai ca la mine stau aprinse ledurile.ce pot face exista vreo setare de pe undeva?imi cer scuze ca am intrat aici dar nu prea stiu unde trebuie sa intru multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum