Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leduri

Vizitator Connekt

Postări Recomandate

Vizitator Connekt

Buna ziua vreau si eu sa stiu daca se poate si cum..Ma gandeam la o cutie cu leduri 8,10 leduri sa aibe care sa o pot conecta la calculator si sa clipeasca dupa ritmu muzici? se poate? si daca se poate sa imi explicati cum nu stiu daca se poate explica prea bine dar.. se poate incercaSau daca nu asa macar sa clipeasca fara muzica..Si o reclama cu leduri cum se face ? este vreun tutorial ceva despre asa ceva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

4

• KOSTYKA

4

• Parakiosu2

1

• Laci

1

Top autori în acest subiect

Se poate :) Dar dupa cum vad, iti va lua mult timp pana reusesti sa-l faci sa clipeasca dupa ritm, cel mai simplu sa clipeasca cu un interval fix, asta se face cu un temporizator (de ex. integratul 555 )Referitor la reclamele cu leduri, nu gasesti tutorial pentru asa ceva, fiecare este facut dupa cerintele clientului, programat sa genereze diferite animatii ...

Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica

incearca cu LEDs_flashing_machine.exe il gasesti pe site la winamp, bagi 8 leduri pe portul LPT si fac dupa muzica, cel putin asa am citit, nam testat ca nam LPT la laptop

Link spre comentariu
Vizitator dj tamponica

tare as vrea sa stiu si eu cum sta treaba cu discolitez ala pentru ca am vazut ca are plugin care ia bataile direct din atomix deci poate fi folosit si intro disco. :supz:

Link spre comentariu

Merge brici. Eu am facut varianta cu tiristoare/triace pentru becuri mai mari, pe care o poti folosi in disco. Cea mai mare distractie e sa reglezi ce vrei sa faca, pentru ca poate sa faca o groaza de minuni. Daca nu ai port paralel la calculator/laptop ar trebui sa nu fie problema, adica sa mearga chiar si cu adaptor USB/paralel.Daca vrei sa sti mai multe, incearca sa intelegi ce spune autorul si mai cauta pe net ceva teorie. Asta ca sa poti face montajul.Recent am observat ca softul (plugin-ul) nu merge cu ultima varianta de winamp. Dar poate ca m-am grabit eu (nu mai umblasem de mult cu scula si am zis ca-i fac lui fi-meu o surpriza de ziua lui :) da' n-a fost sa fie)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna ziua vreau si eu sa stiu daca se poate si cum..Ma gandeam la o cutie cu leduri 8,10 leduri sa aibe care sa o pot conecta la calculator si sa clipeasca dupa ritmu muzici? se poate? si daca se poate sa imi explicati cum nu stiu daca se poate explica prea bine dar.. se poate incercaSau daca nu asa macar sa clipeasca fara muzica..Si o reclama cu leduri cum se face ? este vreun tutorial ceva despre asa ceva?

http://www.thomann.de/gb/stairville_led ... chwarz.htm153 de leduri cae merg dupa muzica :da
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator george2005

SalutAm folosit prog Discolitez cu 8 LED uri pe portul paralel si a functionat, acum vreau sa extint de la LED la becuri colorate, poti crea diferite efecte cu acest program.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Variantele pe "8 biti" (inclusiv cea cu triace) trebuie sa mearga si pe USB (cu convertor USB/paralel). Cea "de lux" ma cam indoiesc, pentru ca foloseste semnale de control ce ar putea sa nu fie controlabile pentru orice convertor.Pe implementarea mea (o orga banala cu 4 canale, direct pe portul paralel) s-a cam pus praful si, incercand o instalare rapida a plugin-ului pe varianta de WinAmp (nu stiu care) de pe un PC de prin casa, a dat bau :( N-am insistat, ca am trecut pe... DMX :) Oricum Discolitez-ul e inca admirabil pentru simplitatea implementarii unei orgi de lumini pe PC.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări