Vizitator Darius Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Buna , mi sa blocat CD`ul si nu stiu dc (posibil sa fi bagat fratele mai mic 2 cd), nu se mai poate scoate afara , cand apas butonul se aude cum lucreaza mecanismul dar nu iese cd`ul. Stie cineva cum se desface un Radio CD de pe modelele VW pentru a putea scoate cd ul afara? Astept sfaturi. Link spre comentariu
ionut20 Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 daca sunt 2 cd-uri trebuie demontat playerul si scos mecanismul de citire cd-uri din el. Mai bine ai apela la un service unde se monteaza aparatura audio, pentru ca risti sa zgarii bordul si chiar sa strici mai rau playerul decat e, si e pacat. Link spre comentariu
Vizitator Darius Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Mi a zis cineva sa incerc cu niste lere , dar vad ca nu mai apare pe site postul, daca stie cineva va rog sa imi explicati . Link spre comentariu
ghitab Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Salut. Poate te ajuta asta :yawinkle: Iti trebuie niste chei sa il scoti afara, cauta la metrafo dupa cod asta "430032" se vand la set de 2 bucati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum