pitbull_bog Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Salut,As avea nevoie sa dau horizontal flip la o pagina de pdf iar daca fac acest lucru cu irfan view se duce naibi claritatea imagini. Am incercat cu n'spe mii de programe de pe net si cu nici unul nu am reusit.Daca stiti voi cum as putea ... aveti o bere de la mine. :partyman: virtuala bineinteles. :rolleyes: Link spre comentariu
miron1947 Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 As avea nevoie sa dau horizontal flip la o pagina de pdf iCute PDF. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Merci mult de tot. Asa cum am promis : :partyman: , chiar 2 pentru raspunsul prompt si poza foarte detaliata. :partyman: O seara faina. Link spre comentariu
Blind Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Daca ii setezi calitatea la 87% pentru jpeg si bifezi "Disable color subsampling" nu mai pierzi din calitate :yawinkle: PS: Vezi ca si acrobat reader are posibilitatea de a roti pagini dupa ce deschizi pdf-ul :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum