Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare ???

mitescu

Postări Recomandate

In primul rand , scuze, daca nu am postat unde trebuie.Am si eu o intrebare :Am un fisier binar cu datele de la conversia ADC de la un un sunet. Ce program pot utiliza ca sa il convertesc la un format ce poate fi redat pe PC (wav, mp3 , etc...) ?Mersi..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jules00

2

• mitescu

2

Top autori în acest subiect

Pai, in primul rand, ar trebui sa stii ceva date despre cum a fost converita informatia. Gen: cate esantioane/sec, precizia ADC-ului, cate canale...ai putea sa-ti faci singur un mic programel in MatLab ca sa asculti fisierul respectiv (e cel mai simplu daca vrei ceva 'custom'). Spor!

Link spre comentariu

In primul rand mersi, cunosc toate aceste date (samples/s,no.bits, etc...eu fac conversia), problema este ca sa il convertesc intr-un format (wav,mp3,...) pe care sa il poata redea un program "comun" existent sub windows(mediaplayer, mp3player,Winamp etc...), pe care sa il poata utiliza oricine fara alte probleme.

Link spre comentariu

No asa. Daca stii cat de cat programare, gasesti documentatie + surse pt. a-ti scrie propriul soft pt. conversie. Cel mai usor e sa scrii intr-un wav. La mp3 e ceva mai complicat si nu prea e documentatie...Soft de gasit pe net, nu prea stiu!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări