Marian Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Salutate tuturor. Imi trebui si mie un soft pentru proiectat cablaje gen: "eagle" sau "orcad" sau orice alt program care sa faca asa ceva, am cautat pe google dar nu am gasit nici un link care sa mearga fie el pe bani sau freeware. Daca cineva ma poate ajuta cu un link de unde sa pot descarca un astfel de soft v-as fi f recunoscator :prayer: . Multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 http://www.cadsoft.de/ :smt003 Link spre comentariu
Marian Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 am mai incercat acolo dar nu pot descarca ca mi se tot da o eroare :smt009 Link spre comentariu
Marian Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 din pacate mes-ul nu-mi merge momentan, oricum mersi pt raspuns. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Link direct: ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/program/5.2/ ... -5.2.0.exe Link spre comentariu
UltimateW Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 ce soft pot folosi care, dupa ce realizez schema sa imi realizeze automat cablajul? :smt017 daca exista asa ceva. :rolleyes: Link spre comentariu
MifTy Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 are si eagle o functie din asta... tu faci manual dispunerea pieselor, si softul face traseele...depinde de setari si de complexitatea schemei, poate sa iasa ok de la inceput, sau sa fie nevoie de ajustari, mai mari sau mai mici... Link spre comentariu
UltimateW Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Eagle e prea greu pentru mine :rolleyes: nu inteleg nimic din el.alt program nu mai exista? :weedman: Link spre comentariu
Marian Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Multumesc tuturor pt acele link-uri insa nu merge la mine si acum stiu si de ce: am inteles ca eagle are vreo 24 mega iar conexiunea care o am eu nu-mi permite decat maxim 10 mega pe sesiune de descarcare asa ca se pare ca trebui sa renunt(pacat ptk eagle m-ar fi ajutat enorm, asa trebui sa ma chinui sa tot trasez cu markerul si-i tare greu si migalos si nu-i nici estetic) dar nu am ce sa fac ca aici la tara unde stau eu nu avem acoperire la net(de fapt la nici un operator de servicii de net) asa ca.... oricum nu-i sfarsit de lume, multumesc oricum tuturor care au raspuns pe topicul meu. :smt010 Link spre comentariu
Marian Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Vrei sa fac 3 arhive de 8 mega si sa le pun pe rapidshare?Ar fi super ok si as fi fff recunoscator insa nu stiu daca voi putea descarca dupa rapidshare dar daca doresti poti upload-a pe fisierulmeu ca de acolo mai descarc eu unele soft-uri mai mici sau unele mel. :weedman: Link spre comentariu
Marian Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 ok s-a rezolvat, l-am gasit la un prieten, e varianta lite insa merge si asa decat deloc. Salutari la toata lumea si mersi pt raspunsuri. :supz: Link spre comentariu
miron1947 Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 ok s-a rezolvat, l-am gasit la un prieten, e varianta lite insa merge si asa decat deloc.Puteti incerca si Express PCB,nu are autorutare,dar are numai 9,6Mb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum