Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un soft

Marian

Postări Recomandate

Salutate tuturor. Imi trebui si mie un soft pentru proiectat cablaje gen: "eagle" sau "orcad" sau orice alt program care sa faca asa ceva, am cautat pe google dar nu am gasit nici un link care sa mearga fie el pe bani sau freeware. Daca cineva ma poate ajuta cu un link de unde sa pot descarca un astfel de soft v-as fi f recunoscator :prayer: . Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

6

• ghimpe--

2

• UltimateW

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

are si eagle o functie din asta... tu faci manual dispunerea pieselor, si softul face traseele...depinde de setari si de complexitatea schemei, poate sa iasa ok de la inceput, sau sa fie nevoie de ajustari, mai mari sau mai mici...

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pt acele link-uri insa nu merge la mine si acum stiu si de ce: am inteles ca eagle are vreo 24 mega iar conexiunea care o am eu nu-mi permite decat maxim 10 mega pe sesiune de descarcare asa ca se pare ca trebui sa renunt(pacat ptk eagle m-ar fi ajutat enorm, asa trebui sa ma chinui sa tot trasez cu markerul si-i tare greu si migalos si nu-i nici estetic) dar nu am ce sa fac ca aici la tara unde stau eu nu avem acoperire la net(de fapt la nici un operator de servicii de net) asa ca.... oricum nu-i sfarsit de lume, multumesc oricum tuturor care au raspuns pe topicul meu. :smt010

Link spre comentariu

Vrei sa fac 3 arhive de 8 mega si sa le pun pe rapidshare?

Ar fi super ok si as fi fff recunoscator insa nu stiu daca voi putea descarca dupa rapidshare dar daca doresti poti upload-a pe fisierulmeu ca de acolo mai descarc eu unele soft-uri mai mici sau unele mel. :weedman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări