Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hp-15w+comp34B "de casa"

anton

Postări Recomandate

dupa ce am citit o tona de chestii pe forum(uri) m-am apucat si eu de constructia unor boxe :d...las pozele sa vorbeasca mai departe.... :weedman:...pozele din timpul constructiei sunt facute la a doua incinta...la prima am uitat sa fac, dar modul de constructie este similar

Posted Image

Placile laterale si placa din spate sunt intai prinse cu CEP-uri de lemn de cea de jos, dupa care se prind si in eurosuruburi :d

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Poze cu prima incinta...

Posted Image

Cantuirea cum ar trebui facuta la colturi....nu prea se intelege bine, taietura este facuta pe diagonala, si nu se vede ca placile sunt puse una peste alta :smt031 :

Posted Image

Posted Image

Si incintele una langa alta

Posted Image

partea din fata a boxelor o montez sapt viitoare cand imi vin hornurile...ca difurile, porturile bass-reflex, filtrele si drivere deja le am...trebuiau sa ajunga la magazin sapt trecuta... :toimonster: anyway o sa mai revin cu poze, daca aveti ceva intrebari pot sa va raspund.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anton

10

• paul14

3

• radue

2

• ratza

2

Top autori în acest subiect

Cu "driverul" ala iti strici urechea. Te obisnuiesti cu un sunet prost, care pentru tine acuma ca esti entuziasmat de boxele tale il consideri ca fiind un sunet bun, si daca o sa auzi un sunet bun o sa-l cataloghezi nasol.Nu vreau sa fiu rau... dar puteai gasii ceva mai bun pe partea de inalte. Minim minimorum un supertweeter cum ar fii de la Eminece, Beyma,P.audio selenium.

Link spre comentariu

o sa tin cont de sfatul tau adircf ...momentan am nevoie de niste bani pt un calc nou si nu mai bag niciun ban in ele...in viitor ma gandesc la un pad52 sau ceva mai calitativ...sau comp50 cica ar suna mai bine...stiu vorba "cat dai atata face"

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am si eu o intrebare: cum ai taiat marginile pe diagonala ca sa-ti iasa colturile asa bine??? sau asa ai cumparat placile?si inca ceva: cu ce fel de aracet ai lipit? cel din imagine e bun? ca si eu am tot pal melaminat :smt009

Link spre comentariu

am taiat doar cantul asa...continui cu el si pe placa cealalta dupa care il tai la 45 de grade....maine o sa pun poze cu amandoua boxele gata ;) ...e bine sa folosesti bison sau moment pt parchet ca adeziv...si sa nu faci economie cu el....pt 20 de lei 0.9 kg de bison/moment isi merita fiecare ban...si in plus e si transparent ;)

Link spre comentariu

Eu mi le-am lipit cu Moment ?i pot s? zic c? e indestructibil. Unde ai lipit nu se mai dezlipe?te veci, se rupe cu buc??i din placa cealalt?. Ce-i drept, ale mele sînt din PAL chior.

Link spre comentariu

Asa iti inaugurezi noile boxe cu cola, rusine! :smt103:Sa le stapanesti sanatos!

multumesc pt. aprecieri : :aplauze din sticla aia am baut 2 zile...am reusit sa trec de la 3-4 L de cola pe zi la 0,5L sau deloc :da am invatat ca e mai sanatoasa berea si mai hranitoare :d 49
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări