Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conversie fisiere Orcad

Vizitator alex_pescaru

Postări Recomandate

Vizitator alex_pescaru

Am niste desene de placi facute in Orcad/PCB v2.10. O versiune veeeche.Doar board-urile, fara netlist sau altceva.Ma poate indruma cineva unde as putea gasi un tool pentru importul acestor placi intr-o versiune de Orcad mai noua (de ex. 9)?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

1

Vizitator alex_pescaru

ce extensie au fisierele tale?

Ce extensie doresc eu sa le dau... E o aplicatie de DOS Orcad/PCB II asta si nu imi recomanda nici o extensie la salvare. Ma intreaba in ce fisier vreau sa le salvez. Daca ii dau, de exemplu, alex salveaza alex fara nici o extensie. Daca ii spun alex.brd atunci salveaza alex.brd.Deci...Am inteles ca nu le pot importa direct in orcad 9. Ar trebui sa le trec mai intai prin formatul orcad PCB 386 si apoi acesta sa-l import in orcad 9.Stiti ceva de asa ceva?
Link spre comentariu
Vizitator sergiu_q

chiar nu stiu...dar am vazut ca in cadence psd sunt o gramada de chestii de conversie + niste chestii din alegro care "repara" anumite fisiere mai facute cu soft mai vechi .daca poti trimite-mi un exemplu si eu o sa incerc sa vad daca pot sa te ajut in vreun felai incercat sa il salvezi cu extesia .max sa vezi daca le deschide layout orcad?...sau poate genereaza in vreun format gerber mai vechi

Link spre comentariu

trebuie sa ai in vedere totusi ca orcad a fost cumparat de cadence relativ recent fata de fisierele omului. nu cred ca cadence se osteneste sa ofere suport pentru orcad 2 sau ceva de pe vremea aia. mai bine incerci cu un orcad4 sa le recuperezi. si apoi allegro-ul face reparatii la baza de date pentru fisiere de tip brd, specifice allegro. nu cred ca o sa faca pt max (care e o extensie noua, de undeva de pe la 4-5 incoace.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări