George(sb) Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 am desfacut eu unul si are un motor cu rotorul in scurt si niste condensatori Link spre comentariu
Vizitator tehnium Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 Am si eu unul identic si-l folosesc la udat la gradina. Tensiunea are fluctuatii cand are sarcina mica, dar cand are sarcina peste 400 W merge frumos si rotund nu mai fluctueaza turatia. Ud cu el (Einhell 650W) si o pompa submersibila chinezeasca de 500W de vreo 4 ani si nu am avut nici cea mai mica problema. Cand ma prinde seara in camp, aprind si un bec de 40W. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 18, 2008 Partajează Postat Octombrie 18, 2008 se mai duce lumea "la camp"? Link spre comentariu
Vizitator tehnium Postat Octombrie 19, 2008 Partajează Postat Octombrie 19, 2008 se mai duce lumea "la camp"?Da, am avut ceva probleme de sanatate si medicul mi-a recomandat sa mananc mai mult natural si cat mai putin prelucrat, asa ca mi-am cumparat un teren la marginea orasului unde am forat o fantana si toata vara mananc legume proaspete din gradina mea si netratate cu nimic. Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 felicitari domnule tehnium , sper ca nu e prea tarziu , acu ma gandesc ca se poate transforma curentul din alternativ in continuuu de pe generator sa zicem o parte atunci cand nu este nevoie de alimentarea unui aparat strict alternativ si se pot alimenta foarte bine si becurile clasice cu incandascentza dar si becurile economice in jurul valorii de 280 300 v cc, asta ar mai fi o solutzie , dar daca separe ca va sosi si curantul in scurt timp in zona cabanei precum zicea proprietarul cabanei nu prea are sens sa cumpere ceva scump . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum