Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stk 500

Vizitator cristian_agiu

Postări Recomandate

Vizitator cristian_agiu

Va rog daca se poate sa m ajute cineva.Mi-am cumparat o placa de dezvoltare STK500.Incerc sa programez atmega8515L.Acesta este programul din help de la avr studio:imi da "entering programming mode...FAILED!";***** STK500 LEDS and SWITCH demonstration.include "8515def.inc".def Temp =r16 ; Temporary register.def Delay =r17 ; Delay variable 1.def Delay2 =r18 ; Delay variable 2;***** InitializationRESET: ser Temp out DDRB,Temp ; Set PORTB to output;**** Test input/outputLOOP: out PORTB,temp ; Update LEDS sbis PIND,0x00 ; If (Port D, pin0 == 0) inc Temp ; then count LEDS one down sbis PIND,0x01 ; If (Port D, pin1 == 0) dec Temp ; then count LEDS one up sbis PIND,0x02 ; If (Port D, pin2 == 0) ror Temp ; then rotate LEDS one right sbis PIND,0x03 ; If (Port D, pin3 == 0) rol Temp ; then rotate LEDS one left sbis PIND,0x04 ; If (Port D, pin4 == 0) com Temp ; then invert all LEDS sbis PIND,0x05 ; If (Port D, pin5 == 0) neg Temp ; then invert all LEDS and add 1 sbis PIND,0x06 ; If (Port D, pin6 == 0) swap Temp ; then swap nibbles of LEDS ;**** Now wait a while to make LED changes visible. DLY: dec Delay brne DLY dec Delay2 brne DLY rjmp LOOP ; Repeat loop foreveratasez si foto cu err.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JQ

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Sigur nu e din program : pot fi cel putin 1000 de motive incepand cu ceva hardare (un fir din programator intrerupt sau conectat aiurea ) si terminand cu ceva soft de setari cum a zis si colegul anterior ....

Tie practic nu-ti vede microcontrolerul corect prin interfata de programare ! Asta inseamna eroarea .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări