Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pot sa transform o statie "ciudata" intr-un TRCV?

yo6pir

Postări Recomandate

Buna seara,Dragi prieteni, am eu norocul asta sa dau tot peste ciudatenii de statii. Iata ce statie mi-a fost dat sa achizitionez; bine'nteles free :smt003 Se numeste BOSCH KF163X si din cate am studiat pe unele site-uri germane este in VHF. Toate bune, dar nu pot auzi nimic cu ea caci nu este in frecvente uzuale de radioamatori.Are cineva vreo idee ce se poate face cu aceasta statie? Se poate modifica in trcv pentru benzile de radioamatori, sau va avea aceeasi soarta ca si statia CB pe care am inceput deja sa o "modific" in A412 (adica sa o dezmembrez). Mai stiu un prieten cu o statie similara si nici el nu poate face nimic cu aceasta. Daca exista cineva binevoitor, cu vreo idee, sau un sfat pentru noi, ii vom fi recunoscatori. Va multumesc anticipat, 73!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo6pir

4

• ywar2

1

• MiniTehnicus

1

• yo3gje

1

Top autori în acest subiect

Daca tot nu o folosesti te intereseaza un schimb cu o statie 6 canale pe cristale Tesla PR11?

Sau eventual un modul functional de aici: http://www.netxpert.ro/downloads/hamrad ... rticol.pdf

Deocamdata nu este inca gata, trebuie sa termin de montat componentele pe PCB si sa programez PIC-ul.

Bosch KF163 se preteaza pentru APRS si se poate face un digipiter cu ea, pana gasesc quartz-uri de RTM pentru 144,800Mhz.

PS. Eventual ceva piese pentru A412?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări