NumLock Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Am avut nevoie de o schema si acum ca am gasit o postez aici (poate vor si altii ) Link spre comentariu
Stefan Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 nu era necesar sa mai deschizi un topic nou pentru o schema ! realizarea bobinei (pe oala de ferita) e ceva mai dificila, cum ai de cand sa o realizazi ?? Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 E asa de greu de cumparat? :smt003 Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 Eu zic , ca merita construit unul poate va tine mai multe generatii decat unul nou cumparat. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 ... va recomand trafurile de inalta tensiune din teveurile cu lampi!!! (da, iese cat casa, si ce??? e tot aia!!! ) Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 ... va recomand trafurile de inalta tensiune din teveurile cu lampi!!! (da, iese cat casa, si ce??? e tot aia!!! )si in plus poti sa aprinzi aragazul de la 10cm distanta (nu risti sa te "arzi" la flacara) . si il poti folosi si ca baston cu electrosocuri in cazul celor care posteaza Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 tine mai multe generatiiDaca mai au ce aprinde,sau daca isi mai permit finaciar. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 ... va recomand trafurile de inalta tensiune din teveurile cu lampi!!! (da, iese cat casa, si ce??? e tot aia!!! ) si in plus poti sa aprinzi aragazul de la 10cm distanta (nu risti sa te "arzi" la flacara) . si il poti folosi si ca baston cu electrosocuri in cazul celor care posteaza mai bine de la 100 de metri... use the force, luke, use the force!!!! Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Si ce daca trafo-ul e mare ? Am putea mari si aragazul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum