Vizitator DoubleG Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Salut.As dori sa realizez un montaj pentru o scarfa in tavan.Astfel:- 4 furtune cu leduri alimentate direct la 220v (diverse culori si sunt furtune din alea care sunt folosite la decoratiuni de Craciun)- montaj pentru realizarea efectului de fade intre culori (cu 5 secunde timp de trecere intre culori, si 10-15 sec timp de stationare pe fiecare culoare, cu reluarea ciclului)Poteti sa-mi spuneti, daca asa ceva este realizabil?Este costisitor la pret? Si ma poate ajuta cineva, avand in vedere ca nu pre ma pricep?Multumesc.Daca am postat gresit, rog un moderator sa ma indrume. Link spre comentariu
cipcirip Postat August 23, 2008 Partajează Postat August 23, 2008 Salut, cred ca cea mai simpla solutie, pt tine, e sa folosesti un montaj de comanda de la o instalatie de pom, cu 4 canale, la care sa`i inlocuiesti diodele redresoare si tiristorii, cu altele de curent mai mare; ai grija sa pui tiristori cu sensibilitate mare pe poarta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum