UltimateW Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 nam rezolvat nimic cu invertorul. am incercat sa caut sa cumpar da nu am gasit. am verificat la invertor daca e arsa siguranta sau vreun tranzistor dar nu am gasit. ori transformatorul e de vina ori altceva. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Ai incercat sa verifici functionalitatea releului reed ce comanda aprinderea/stingerea display-ului???? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 masoara sa vezi daca invertorul e alimentat Link spre comentariu
UltimateW Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 nu am gasit unde se afla releul reed ca sai verific functionalitatea. da este alimentat invertorul la laptop. unde sa ma uit dupa releu? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 *sa-i verific functionalitatea... Releul reed arata ca un balon cilindric din sticla lung de cativa cm si subtire, cu 2 terminale in capete. Il gasesti cel mai probabil pe placa de baza, tu avand acer...(nu stiu ce model ai, insa ai grija sa scoti toate suruburile...nu iti trebuie forta sa il desfaci, nu e pe cleme) Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Ai mai incercat ceva sa faci la laptop, mai incerci ceva? Vezi sa nu fie efectiv tubul ars (incearca cu un ccfl de imprumut de la cineva) Link spre comentariu
UltimateW Postat Septembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2008 nu gasesc releul reed. tubul nu e ars ca lam incercat cu alt invertor de laptop si era ok, lumina ok. cred ca trbeuie schimbat invertorul. ( apropo stie careva cum pot sa sterg toate mesajele personale din arhiva?) Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Desfa laptopul (partea cu tastatura, mai pe romaneste) si fa niste poze, apoi urca-le pe forum si-ti aratam noi care e releul, daca nu dai de el... Link spre comentariu
UltimateW Postat Mai 22, 2013 Autor Partajează Postat Mai 22, 2013 L-am desfacut, dupa 5 ani in care a stat uitat in dulap. Releu reed zau ca nu am vazut nicaieri si l-am desfacut total. Problema e ca magnetul mi-a modificat proprietatiile transformatorului din invertor si efectiv a luat foc placa de la invertor. Am schimbat insa cu un altul SH si merge ok nu are nimic. Ce e enervant e ca am un alt laptop Asus, nu se incalzeste nimic la el, nici macar in partea unde are invertorul chit ca e la putere maximana, dar Acerul e fierbinte dupa 10 minute ca nu poti tine mina pe el. Si asa a fost din fabrica.Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru ajutor, cam greu cu replyul dar mai bine mai tirziu decit niciodata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum