Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu afisajul la un laptop

UltimateW

Postări Recomandate

nam rezolvat nimic cu invertorul. am incercat sa caut sa cumpar da nu am gasit. am verificat la invertor daca e arsa siguranta sau vreun tranzistor dar nu am gasit. ori transformatorul e de vina ori altceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UltimateW

12

• Blind

5

• ghimpe--

4

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

*sa-i verific functionalitatea... :bataie Releul reed arata ca un balon cilindric din sticla lung de cativa cm si subtire, cu 2 terminale in capete. Il gasesti cel mai probabil pe placa de baza, tu avand acer...(nu stiu ce model ai, insa ai grija sa scoti toate suruburile...nu iti trebuie forta sa il desfaci, nu e pe cleme)

Link spre comentariu

nu gasesc releul reed. tubul nu e ars ca lam incercat cu alt invertor de laptop si era ok, lumina ok. cred ca trbeuie schimbat invertorul. ( apropo stie careva cum pot sa sterg toate mesajele personale din arhiva?)

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

L-am desfacut, dupa 5 ani in care a stat uitat in dulap. Releu reed zau ca nu am vazut nicaieri si l-am desfacut total. Problema e ca magnetul mi-a modificat proprietatiile transformatorului din invertor si efectiv a luat foc placa de la invertor. Am schimbat insa cu un altul SH si merge ok nu are nimic. Ce e enervant e ca am un alt laptop Asus, nu se incalzeste nimic la el, nici macar in partea unde are invertorul chit ca e la putere maximana, dar Acerul e fierbinte dupa 10 minute ca nu poti tine mina pe el. Si asa a fost din fabrica.Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru ajutor, cam greu cu replyul dar mai bine mai tirziu decit niciodata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări