cruela Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Nu stiam unde sa scriu asa ca am decis ca aici scriu.Nu demult am gasit printre lucrurile mele un panoul frontal multimedia pt PC(panou PCB).Degeaba il conectez la PC fiindca nu mi-l recunoaste, tin sa mentionez ca nu e de la PC-ul actual. Atasez cateva imagini cu el, si va rog sa imi dati ceva solutii cum as putea sa-l conectez si sa si mearga Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Chiar daca ar fi de la acelasi calculator nu are ce sa-ti detecteze, aia sunt doar niste conectorii pentru diverse porturi ale calculatorului. Presupunand ca nu se potriveste cu placa de baza actuala poti inversa firele intre ele in conectorii pozati de tine (mai putin cel da USB - modelul pe care il ai nu te lasa sa inversezi fire intre ele, dar poate se potriveste exact asa cum e - VERIFICA inainte de a incerca sa conectezi ceva - firele din mufa trebuie sa cada in aceeasi ordine cu cele din placa de baza). Iti recomand sa lasi pe altcineva, care stie sigur cum se face, sa monteze panoul. Daca nu faci totul corect risti sa arzi placa de baza sau dispozitivele pe care le vei conecta mai tarziu la adaptor. Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Eu am incercat deja sa-l conectez iar conectorii se potrivesc insa degeaba....nu se intampla nimic chiar daca pun un stick in portul USB sau chestii de genul. Nu mai stiu ce sa fac, si mi-ar fi de folos Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Nu e suficient sa se potriveasca la modul ca sa se poata infige conectorii pe placa. Trebuie sa se potriveasca ordinea firelor in fiecare mufa, sa fie in aceeasi ordine cu contactele din conectorii de pe placa de baza.De asta iti recomandam sa rogi pe altcineva, trebuie sa iei fiecare fir din fiecare conector care se infige in placa de baza, sa vezi cu un aparat de masura unde vine legat in mufele de pe panou si in felul asta deduci la ce pin de pe conectorul din placa de baza trebuie legat. In cazul in care nu cade unde trebuie inversezi corespunzator firele din conectorul mama.Dupa intrebarile puse de tine cred ca ar fi mai bine sa nu faci singur operatia asta, adica rearanjarea firelor in mufele mama conform cu conectorii noii placi de baza sa o faca cineva care stie cum. Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 E cam mult de lucru si nu merita.Nu stii vre-un magazin de unde se pot procura chestii de genul acesta?Eventual ca sa se si potriveasca, fiindca eu in oraselul meu nu am gasit, si cei de aici au zis ca ei nu stiu daca se gaseste pe undeva. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Toata operatia nu dureaza mai mult de cateva minute daca ai ce-ti trebuie si stii cum se face, de asta zic sa lasi sa modifice pe cineva care a mai facut asta, de exemplu cineva de la un service de calculatoare.De cumparat nu stiu daca se gaseste si unde. Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Am intrebat depanatorii si au zis ca niciodata nu au facut asa ceva, si ca nici nu isi pot imagina cum s-ar putea face.Asa ca imi trebuie alta solutie sau sa imi explice cineva c ar trebui facut....fiindca alta solutie de la depanator n-am primit. Link spre comentariu
rimache Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Vezi manualul placii de baza. Acolo ai pini lasati liberi pentru astfel de chestii... Daca placa de baza are asa ceva atunci se potrivesc la fix, daca nu are atunci nu incerca improvizatii. Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Nu am nici un fel de documentatie pt placa de baza si nici pt alte componente...:( Link spre comentariu
rimache Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Ce placa de baza ai? Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Aia incerca sa aflu cu AIDA 32. E bun programelul acesta sau stiti altceva mai precis? Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 placa de baza e Motherboard Properties Motherboard ID Motherboard Name FUJITSU SIEMENS D1382 Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Link spre comentariu
rimache Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Uite, ai aici manualul. La pag 5 este desenata placa. Din pacate ai conectori numai pt audio (conectorul 17) si USB (conectorul 13 si 14) Conectorii au cheie. Nu are cum sa nu mearga. L.E. - la pag.2 ai un tabel cu "Internal Connectors" Link spre comentariu
cruela Postat August 22, 2008 Autor Partajează Postat August 22, 2008 Pt. video si firewire am la placa video si la placa firewire...mie mai mult pt usb imi trebuie Link spre comentariu
rimache Postat August 22, 2008 Partajează Postat August 22, 2008 Atunci e ca si rezolvata... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum