Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genesis gm2621-LF LCD Controller un pin-out ceva?

Postări Recomandate

Magarii de la Genesis Microchip nu dau numai "product brief" in pdf-urile pentru popor; au o politica idioata "non disclosure agrement" ca mai toti magarii "fabless"... Una peste alta, intreb daca ma poate ajuta cineva cu vre-o schema de monitor TFT ce foloseste minunea asta de gm2621, pentru ca m-am pricopsit cu un modul ce as vrea sa-l leg de un panel TFT si bineinteles modulul e chinezesc si total nedocumentat si la LVDS nu mere cu multimetru' . Este folosit in monitoare "entry level" - low cost adica; ii incapsulat in PQFP cu 128 de pini. Bonus, pentru cine ma ajuta, dau sursa de unde puteti cumpara cite astfel de module aveti bani, din RO, pe PM, bineinteles ca sa nu fac reclama.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fenobarbital

1

Top autori în acest subiect

Vizitator victorpoienaru

http://translate.google.ro/translate?hl ... window%3D1.

sper sa te ajute, pentru ca si eu sunt in aceeasi dilema, cum sa realizez un cablu de conexiune intre lvds si modulul echipat cu gm2621.

am foaia de catalog a dislay-ului, e vorba de m170en05, panou cu care este echipat printre altele, samsung syncmaster 710v, iar pinoutul cuplei lvds il cunosc.

daca ai mai multe informatii, sunt si eu amator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări