zvasile Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Salut.Am o memorie de rescris(24c32)si trebuie rescrisa prin comparare(compair).As dori cateva sfaturi cum sa o rescriu(prin comparare),daca stie cineva sa ma ajute sau cu ce program ar merge rescrisa.Multumesc. Link spre comentariu
zvasile Postat August 23, 2008 Autor Partajează Postat August 23, 2008 Chiar nu stie nimeni? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2008 Partajează Postat August 24, 2008 Nu exista scriere prin comparare, expresia asta nu inseamna nimic. Cel mult poti scrie si apoi poti compara cu originalul. Mai bine spune cu cuvintele tale ce vrei sa faci, cat mai simplu si vei primi ajutor. Nu mai folosi cuvinte sau expresii pe care nu le cunosti pentru ca ai toate sansele sa spui ceva care nu exista sau nu este posibil tehnic. Daca termenul scriere prin comparare exista dar nu stiu eu de el atunci te rog arata-mi unde l-ai intalnit ca sa pricep despre ce e vorba. Link spre comentariu
zvasile Postat August 28, 2008 Autor Partajează Postat August 28, 2008 Deci am cerut pe un forum un bin(dump)pentru un televizor(panasonic tx-28PN1).Mi la dat vreo 2 persoane dar a specificat ca nu se scrie obisnuit ca alte memorii (24c04,24c08..etc),se scrie cu compair(nu prin compair)tipul asta de memorie(24c32).La scriere memoria originala isi ia de pe celalant dump ce nu are originalul.Cand mia dat dumpul mia scris cu litere mari ''SE SCRIE CU COMPAIR''.Am incercat sa iau legatura cu persoana care mia spus dar nu am reusit si mam gandit sa cer ajutor in alta parte.poate mai stie cineva.Multumesc pentru orice fel de ajutor. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Cred ca numai el stie ce a vrut sa zica prin "SE SCRIE CU COMPAIR". COMPAIR o fi vreun program si/sau scula pt scris memorii.Stie cineva sau macar a auzit de termenul asta? :smt017 Ce inseamna sau cum se face? :smt031 Deja sunt curios! Link spre comentariu
Tavi Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 compair este interfata folosita de philips pentru toata gama de televizoare moderne si programeaza atat memoriile nvm cat si uoc-urile tip hercules , scalerul , sau tot ce poate fi programat - de asemenea citeste toate erorile si face multe altele , dar e numai pentru philips Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Aha! Multumesc Tavi. Nici nu stiam ca exista asa ceva. Se vede ca n-am mai reparat un televizor cam de pe vremea hibridelor... zvasile, acum ca am lamurit-o ce inseamna, e clar ca nu eu te pot ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum