Vizitator Proteuss Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 dar dak e amplificatorul mic nu ar trebui sa imi mijte membrana incat aproape sa sara de acolo....zik eu.Eu acuma am pus pe combina 2 boxe de 350 W si 2 de 150 W si imi scoate destul de tare, se poate sa imi mijte membrana mai tare din cauza ca combina e pe 16 ohmi?......ajtia la catalog mi`a ucerut 1.500 de euro boxele originale :shock: . Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 1500E :shock: dar ce boxe ai de valoareaza atata?Daca ampliful e slab tot poate sa iti miste membranele, dar nu in modul in care trebuie.Daca tu zici ca pe alt amplif se aude bine atunci problema e de la combina.Eventual uite-te pe spatele ei daca scrie cat consuma=>puterea care o poate da pe iesire pe un canal e intre 1/4-1/3. Link spre comentariu
Vizitator Proteuss Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 Pai 1500 de euro mi`au cerut pt boxele originale ale combinei dar eu nu le`am luat ca erau prea mult si mi`am luat altele de 350 Watts......Pe spatele combinei scrie un consum de 105 W. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 9, 2005 Partajează Postat Iulie 9, 2005 un amplificator stereo cu consum de 105w poate sa aibe in jur de 35 w pe canal ! totusi s-ar putea sa fie trecut consumul la o putere mai mica decit cea maxima consumata de amplificator !in cazul in care amplificarea de la combina are damping mic la puterea de 40 w sa zicem difuzoarele de 350 w se v-or misca mult si filfiit fara a scoate un bas precis . deci nu cit de mult se misca ci cit de precis se misca conteaza mai mult ! se pot si arde boxele daca se baga distorsiuni prea mari ! Link spre comentariu
Vizitator Proteuss Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Deci la mine am un bas foarte precis caci imi ajunge sa vibreze termopanele si nu am distorsiuni deloc doar ca dak boxele le pun pe un alt amplificator se aud mai tare si nu mai bine. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 atunci care e problema?Daca boxele ar fi pe 16ohmi s-ar auzi ceva mai incet. (in cazul in care restul parametrilor ar ramane neschimbati) Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 k deci pina la urma se aude mai incet dar cu toate astea la volum mare aproape ca sar difuzoarele de bass ! deci si prin concluzie cum cu alt amplificator mai puternic se poate auzi mai tare ? dupa ce deja au sarit difuzoarele /.//!!deci ai incredere in ce iti zic ! amplificatoru tau nu controleaza bine difuzoarele de bas ! Link spre comentariu
Vizitator Proteuss Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 La asta m`am gandit si eu ca am avut vreo 3 seturi de boxe de 200 si 150 W si la unele sau ars altele s`au macinat membrana la altele au sarit cu totul de acolo si am luat acuma de 350 de W si vrea sa mi le scoata si pastea.Eu am cautat pe net finalul care il am si eu pe combina si e de 25 W :shock: si eu am boxe de 350 si nu stai langa ele.Cum poate sa scoata atat de mult???? Link spre comentariu
Vizitator Proteuss Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 Si inca ceva la toate boxele pe care le`am avut se miscau tare membrana dar nu se misca falfait ci dupa bas normal. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 s-ar putea sa nu sti tu ce e ala filfiitorcum ai grija ca cu amplificatoru ala poti arde boxele daca ai distorsiuni mari ! mai bine folosesti una de 200 w decit aia !si de tare sigur ca se aude tare pe 25 w ! ca sa auzi dublu ti-ar trebui aproximativ 250 w . si pentru presiune sonora dubla ti-ar trebui 150 w ! Link spre comentariu
Vizitator Proteuss Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 Nu am distorsiuni deloc cand dau tare imi mijca membrana foarte tare si asta nush dc. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 12, 2005 Partajează Postat Iulie 12, 2005 filfiitu ala este o intirziere in miscarea membranei nu este foarte prompta si incepe sa se observe la ochi miscarea membranei foarte strident ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum