Vizitator strikerRomania Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Am un telefon Nokia 3500,si nu imi pot da seama ce tip de fisiere recunoaste pe partea video.Am incarcat pe el cateva filmulete luate de pe youtube,insa nu le recunoaste.Problema este ca nu imi dau seama in ce sa le transform,pt. ca nici in avi nu prea vrea.Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator strikerRomania Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 nu imi dau seama unde sa caut,la ce imi arati. Link spre comentariu
ddeliciu Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Si tu te certi cu MITICA ))) ? MITICA, e un bot al forumului pentru publicitate, el nu iti dadea sfaturi, el facea pubicitate ! acum sa revenim la oile noastre ! Fisierele de pe youtube sunt in format flash video (.flv) ele nu o sa iti mearga in veci si in pururi pe telefon, nici pe pc nu merg decat cu ceva codecuri instalate ! In avi degeaba le transformi ca nici astea nu merg pe telefoane decat pe astea smechere cu memorie de la 1 gb in sus, pe apple iphone stiu ca merg ! Incearca sa le transformi in .3gp ( de aici http://www.3gpvideo.ro/ , poti sa iei cateva filmulete gata transformate sa vezi daca merg) in 3gp tre sa mearga sigur, poti sa mai incerci in mpeg ! Cam astea ar fi formatele care sunt suportate de telefoanele medii sa spunem ! Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator strikerRomania Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 multumesc... :smt039 Link spre comentariu
ratza Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 3500 poate exact ce st? scris aici: http://www.forum.nokia.com/devices/3500_classic Video poate deci 3gp sau mp4. Pentru cei care au Symbian ?i vor Youtube, exist? o aplica?ie freeware care permite acest lucru. www.mobitubia.com Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 2, 2008 Partajează Postat Septembrie 2, 2008 [...]Fisierele de pe youtube sunt in format flash video (.flv) ele nu o sa iti mearga in veci si in pururi pe telefon, nici pe pc nu merg decat cu ceva codecuri instalate ![...]minti de rupi!!!daca telefonul are ca SO symbian sau win mobile (deja vorbim de smartphone daca intra vre-un win embedded in discutie!!! sau un linux :P ), o sa mearga!!!problema e sa existe driver flash pentru versiunile alea de SO!!!si, mai important, sa aiba suficienta memorie telefonul, sa il poata stoca!!!plus spatiu destul sa poata tine flv-ul ala cat il "canta"!!basca, pe pc e suficient sa instalezi adobe flash player.ba chiar nu e nevoie, daca folosesti vlc, ala are bunul simt sa "ia singur" ce codec are nevoie.sau daca pui mplayerc, versiunea cu codecurile precompilate!!! (pana si mkv-uri citeste magarul ala, d-aia zbiara aia cu klite ) ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum