Ovidanie Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 L-am zarit chiar inainte de revolutie in magazin si nu am reusit sa-l cumpar. Nu mai stiu ce model este si nici nu-mi amintesc bine cum arata...dar asa din amintiri era in carcasa metalica, fata din aluminiu cu doua minere mari parca avea doua butoane de acord si scala separata UUS/ medii-scurte. Fata era de dimensiuni mari, 40*18 cm. Link spre comentariu
zal Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 E vorba de radio ala ''profesional'' de la Electronica, costa 6100 lei atunci. Nu si-l permitea oricine, insemna 2 salarii. Cred ca are un amic unul din asta, am sa-l intreb cu prima ocazie. Link spre comentariu
bogdanbita Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Se numea RX 2001! Link spre comentariu
Ovidanie Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Intreaba-l si daca vrea sa-l vinda, sunt interesat. Stie cineva un link unde pot gasi o fotografie cu aparatul asta? Link spre comentariu
tv1 Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Se numea RX 2001!Da,e asta din link:http://www.okazii.ro/catalog/5740662/el ... onari.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum