MifTy Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 ... de cand stai in irlanda??? de vro doi copii incoace...unul la scoala nu de alta, da' si nebunia e molipsituare, iar irlandezii sunt celebri pentru deranjamentele lor mintale foarte... speciale!!! as fi tentat s-o iau ca pe un compliment dar...cum tokmai am fost banat (as in "interzis") pe un alt forum din RO, nu dezvolt ideea... unul din organele principale pentru supravietuirea aici e ficatul... Roadrunner iti urez ficat de fonta... bronz, otel, ce vrei u... berea neagra irlandeza (aia veritabila, nu pisoarcele din .ro!!!) are o tarie comparabila cu a whisky-ului scotian respectabil... adica sarit de 50 de ani... in alta ordine de idei: meep-meep!! Link spre comentariu
blazeu Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Subscriu la ce a scris ssilvviu. Cand mi s-a bulit claxonu' am montat cu titlu provizoriu o sirena ("goarna") de alarma, la care am utilizat intrarea "alarma la foc" (care da ton nemodulat). La alimentare avea insa o variatie de frecventa (gen "ui"), destul de asemanator cu un fluierat. Daca sirena nu are intrarea pentru nemodulat, se poate lucra la modificarea ei si blocarea oscilatorului "sweep" (atentie, nu pentru sirenele alea "cu 6 efecte"!)Asta ar fi un compromis intre dorinta ta si "decret" (si te mai sfatuiesc sa pui goarna pe alt buton decat claxonu')Succes! Link spre comentariu
gcom61 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Apropos de sunete ciudate;treceam linistit pe trecerea de pietoni,cand un psiho scoate un scrasnet de roti (dar dintr-un difuzor)>rezultatul:fiecare scapa cum poate.A facut cei 3 m de spatiu ramas pana la trotuar aproape instantaneu; altii(altele) au tipat si toata lumea s-a uitat in partea cealalta si nu la prima masina de langa trecere. Link spre comentariu
blazeu Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Interesanta idee!!!Exotica mi s-a parut si sonoritatea realizata la vechile claxoane de pe Fordurile din anii '30, care sunau cam ca un muget (s-ar parea ca exista asemenea claxoane moderne, cu sonoritate "vintage" generata electronic; caz special pentru texani - unde vacaritul e mandrie locala, la masini cu coarne pe capota se asorteaza un claxon "muget de vaca", cat mai aproape de veritabil!...)La capitolul sonoritati shoc: un bufnet+zgomote de sticla sparta, imitand sonoritatea unei ciocniri....Toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum