Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amp-uri si preamp-uri cu tuburi

Electron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electron

11

• ctepeo

7

• JohnDoe

4

• Guest1

3

Top autori în acest subiect

:) Care-i parerea mea? Sunt orbil de... super. Am un radio pe lampi est-german (in speta un "Capri") care are amplificator stereo (atat pt. mafnetofon, cat si pentru pick-up) si cand il bag la televizor nu se aude deloc fasait. E mai bun decat orice "Panasonic" si "Capri". Daca nu gasesti schema incearca sa iti iei un radio pe lampi cu amplificator [vezi sa aiba minim 3 difuzoare (adica sa fie 3D); nu toate care au 4 difuzoare sunt stereo (ctepeo)]. Aparate recorndate:- in primul rand cele est-germane: Strassfurt, Stradivari, Capri (care-i stereo), Rosini (care e si el stereo)- unguresti: Orion- cehoslovace: Tesla- ruseseti (sovietice): Belarus 59, 62; Festival, Estonia
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Am reusit sa fac rost de cateva tuburi EL84, cateva ECC83, vreo doua ECC81 si un ECC85, mai multe 6N2P, cateva 6N1P numai ca nu stiu unde pot gasi, IN ROMANIA, transformatoare de iesire. Daca aveti cunostinta de asa ceva da-ti de stire si aici, va rog!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cat de curand e posibil sa achizitionez un radio pe lampi Orizont. As vrea sa stiu mai multe despre tipul asta de radio, adica ma intereseaza sa stiu ce putere de iesire are amplificatorul audio din el si daca e stereo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări