Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumini mood-light si amby-light

Vizitator cat87

Postări Recomandate

Vizitator cat87

M-am apucat sa fac un montaj ca cel dil link, cu LED-uri RGB. http://www.instructables.com/id/LED-RGB-controller/

Am facut montajul, tot.... Chestia e k tipu care o facut toate astea are si niste programele... dintre care unul esential care trimite biti spre controller... doar k mie nu mi le deschide calcu cu nimic, imi da eroare. Ma poate ajuta cineva sa imi zica cu ce sa le deschid?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sho_gun

4

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

M-am apucat sa fac un montaj ca cel dil link, cu LED-uri RGB. http://www.instructables.com/id/LED-RGB-controller/Am facut montajul, tot.... Chestia e k tipu care o facut toate astea are si niste programele... dintre care unul esential care trimite biti spre controller... doar k mie nu mi le deschide calcu cu nimic, imi da eroare. Ma poate ajuta cineva sa imi zica cu ce sa le deschid?

Din cate am vazut sunt executabile deci pur si simplu "dublu click" pe el si ar trebui sa ruleze programul .
Link spre comentariu
Vizitator cat87

Mda... pai tocmai asta incercam sa zic, ca imi da eroare cand dau "dublu click". Pe mine ma interesau celelalte programe din arhiva cu ce se deschid.... din cate am vazut, cik s-ar deschide cu .net framework sau cu c#.......sa incerc sa vad ce iesa... mai astept si alte sfaturi.

Link spre comentariu

Mda... pai tocmai asta incercam sa zic, ca imi da eroare cand dau "dublu click". Pe mine ma interesau celelalte programe din arhiva cu ce se deschid.... din cate am vazut, cik s-ar deschide cu .net framework sau cu c#.......sa incerc sa vad ce iesa... mai astept si alte sfaturi.

Poate ca au nevoie de .net Framework pentru a putea fi deschise . Eu il am deja instalat si probabil de aceea nu mi-a dat nici o eroare. Il poti descarca de la micromoft de pe site si vezi dupa aceea daca iti merge .
Link spre comentariu
Vizitator cat87

Scuzati de intarziere, dar nu prea am avut timp sa intru pe net in ultima saptamana. Atasez pt cei interesati codul si schema pt uC. Acuma ar mai fi o problema. Am facut montajul exact cum zice schema de eagle. si nu merge bine. Problema ar fi felul in care se conecteaza IRF-ul. In schema arata intr-un fel, dar in PCB-ul de eagle sunt conectate in alt fel. Am sa mai iau maine un IRF si am sa incerc sa-l conectez cum arata in poza cu PCB, si sa vad ce iese. :rolleyes: PS: mai atasez si un PDF in care sunt cele doua versiuni de conectare ale IRF-ului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări