Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se aude ecou

Electron

Postări Recomandate

Sunt pe connex si cand sun tot pe connex aud un ecou la ceea ce vorbesc eu. Cand sun pe orange nu se mai intampla asta. Telefonul tocmai l-am scos din service pt. ca avea o pata pe folia reflexiva a display-ului. E posibil sa fie vreo greseala a baietilor de la service? Sau e din cauza retelei? Inca o chestie: volumul e dat la maxim.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Electron

3

• cniky

1

• gabiz_ro

1

Top autori în acest subiect

Sunt pe connex si cand sun tot pe connex aud un ecou la ceea ce vorbesc eu. Cand sun pe orange nu se mai intampla asta. Telefonul tocmai l-am scos din service pt. ca avea o pata pe folia reflexiva a display-ului. E posibil sa fie vreo greseala a baietilor de la service? Sau e din cauza retelei? Inca o chestie: volumul e dat la maxim.

despre ce tel. este vorba?! asa se auzea si inainte de a merge cu el la service?!
Link spre comentariu

daca numai la acel numar se aude ecou e din cauza telefonului respectiv.am remarcat acelasi efect la unele apeluri primite de pe romtelecom,si era din cauza telefonului,microfonul receptiona semnalul de la difuzor si se auzea si ce spuneam eu ca un ecou,de pe alt telefon pe aceeasi linie telefonica nu se intampla asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări