fcon Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 Are cineva idee pe unde se gasesc Eminence Alpha 15"? Pe net am gasit doar doua situri romanesti, cu "indisponibil"; parc-ar avea o jena, o insolatie, ceva... Ori sunt cele mai cautate difuzoare, ori nu le cauta nimeni, sau nu le pasa celor care le aduc. Bine ca se gasesc in alte tari, sa profite intotdeauna altii... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 18, 2008 Partajează Postat August 18, 2008 La ce vrei sa le folosesti?Poate iti gasim ceva mai bun si mai ieftin..depinde de aplicatia la care vrei sa le folosesti. Link spre comentariu
fcon Postat August 18, 2008 Autor Partajează Postat August 18, 2008 La ce vrei sa le folosesti?Poate iti gasim ceva mai bun si mai ieftin..depinde de aplicatia la care vrei sa le folosesti.Incinta OB, cu medii si inalte tot de hartie si filtre de ordinul 1, ft=250-300 Hz/2500-3000 HzLa SPL 97 dB, fs 45Hz si qts 1,2 mi s-au parut numai bune.Stiti alta alternativa, tot la 15"? Daca misca aerul usor, sunt de hartie, cu qts mare,fs cat mai mic, spl cat mai mare (eventual si mai ieftine!) pot lua si altceva, fara probleme... Link spre comentariu
felixx Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 La ce vrei sa le folosesti?Poate iti gasim ceva mai bun si mai ieftin..depinde de aplicatia la care vrei sa le folosesti.Incinta OB, cu medii si inalte tot de hartie si filtre de ordinul 1, ft=250-300 Hz/2500-3000 HzLa SPL 97 dB, fs 45Hz si qts 1,2 mi s-au parut numai bune.Stiti alta alternativa, tot la 15"? Daca misca aerul usor, sunt de hartie, cu qts mare,fs cat mai mic, spl cat mai mare (eventual si mai ieftine!) pot lua si altceva, fara probleme...Ai mp. Link spre comentariu
danzup Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Are cineva idee pe unde se gasesc Eminence Alpha 15"? Pe net am gasit doar doua situri romanesti, cu "indisponibil"; parc-ar avea o jena, o insolatie, ceva... Ori sunt cele mai cautate difuzoare, ori nu le cauta nimeni, sau nu le pasa celor care le aduc. Bine ca se gasesc in alte tari, sa profite intotdeauna altii...Care proiect il faci ?Ma foarte intereseaza si pe mine un proiect exact cum vrei tu !Cat mai multa hartie si mai ales OB !!!!Eu ma gandeam la asta : http://www.visaton.com/de/bauvorschlaeg ... index.html Link spre comentariu
zal Postat August 20, 2008 Partajează Postat August 20, 2008 Era un magazin la Sala Palatului, fata in fata cu cofetaria Turn, unde a fost odata o florarie, acolo aveau produse Eminence, Behringer, etc Link spre comentariu
fcon Postat August 20, 2008 Autor Partajează Postat August 20, 2008 Care proiect il faci ? Ma foarte intereseaza si pe mine un proiect exact cum vrei tu ! Cat mai multa hartie si mai ales OB !!!!Eu ma gandeam la asta : http://www.visaton.com/de/bauvorschlaeg ... index.html... si este invitat la auditie...( viewtopic.php?f=60&t=32196) :partyman: OB-uri pe trei cai; toate difurile de hartie, filtre de ordinul 1 (ca sa las difurile sa cante!), bobine facute de (1,3 kg cea pentru joase...). Forma: ca a Nobox-ului BB + rotite pentru deplasare; material: MDFEra un magazin la Sala Palatului, fata in fata cu cofetaria Turn, unde a fost odata o florarie, acolo aveau produse Eminence, Behringer, etcDespre acest magazin (Senia Company) imi amintea si ; fusesem acolo ieri dimineata; bineinteles ca n-au, insa le vine comanda peste 3-4 saptamani. Trebuie sa faci precomanda, cu un avans oarecare; am facut si sunt curios daca intru in prima serie (mai sunt inca 4 precomenzi, dar nu stiu pentru ce numar de difuri; tipul de-acolo s-a mirat ca eu vreau "doar" doua!). Link spre comentariu
Haralambie Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 De ce nu HP-15W ?Chiar acum ma uitam la graficul lui si este o idee mai bun in comparatie cu Eminence-ul.Singurul lucru nasol in cazul traductorului de la PAudio este BL-ul dublu fata de Eminence. Link spre comentariu
ratza Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Ha?peu' are Qts prea mic pentru OB. Link spre comentariu
fcon Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Ha?peu' are Qts prea mic pentru OB. :salute: Link spre comentariu
Haralambie Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Pai unii afirma ca e mai bine QTS-ul mic pentru OB. Link spre comentariu
ratza Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Dac? vrei s?-i zbori membrana ?i s?-l descentrzi, e bine s? ai Qts cît mai mic. Link spre comentariu
Haralambie Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Dap, am tras cu urechea la ce zic unii si altii. Se pare ca trebe Qts maricel. Link spre comentariu
ratza Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Dap, am tras cu urechea la ce zic unii si altii.La cine, la donpetru ?i tagma lui?Se pare ca trebe Qts maricel.Da, de preferat peste 1. Link spre comentariu
Sharky Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 nu trebuie peste 1.0.7 ar fi pentru un f3 cat mai jos daca se presupune ca ceilalti parametri sunt la fel.0.5 daca vrei cel mai bun raspuns tranzistoriu posibil, tot in ipoteza ca ceilalti param (fs, vas) raman aceeasi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum