Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

oki

Vizitator stefanita

Postări Recomandate

Vizitator stefanita

Buna seara tuturor.Va cer un sfat pentru o imprimanta cu ace. Pentru inceput: daca, spre exemplu trebuie tiparite 5 , 6 randuri, tipareste , si scoate afara o coala A4. Si daca sunt 20 de randuri , tot asa. Hartia este sul, sistemul de operare windows XP. Imprimanta are drivere originale de pe CD, nu e complicata ( cred ca ar fi mers si numai cu driverele windows ). E legata la portul paralel LPT1. Are si USB dar la ce e folosita merge paralel.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

"[...] daca, spre exemplu trebuie tiparite 5 , 6 randuri, tipareste , si scoate afara o coala A4. Si daca sunt 20 de randuri , tot asa. Hartia este sul, sistemul de operare windows XP. [...]"chestia asta mi se pare normala... oricum, cea mai folosita dimensiune de hartie e letter sau A4... cat timp nu ceri altceva, driverul imprimantei pe asta o foloseste, default, fara sa conteze daca scoti o litera sau 40 de randuri...

Link spre comentariu
Vizitator stefanita

chestia asta mi se pare normala... Da, e normal. Aici insa ar fi una din probleme: acest mod de imprimat are anumite optiuni, nu ma refer numai la tip de coala, si la faptul ca atunci cand lucreaza cu hartie tambur, cred ca "tractor" se numeste, are o setare sa poti tipari cat e nevoie, si se opreste, nu sa scoata mai departe foaia goala.Ps. asta cu "tractor feed" nu e chiar asa cum zic eu, tractor e hartia aceea cu gauri pe margine, dar e vorba de lungimea hartiei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări