Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaj!!!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am refecut cablajul original al deliei, schema tot din delia, cu finali BD911 si complementaru lui BD912!!! Lam alimentat la +-/23V asa nu se incige de loc!!! Din 27-0-27 alternativ cat scot dupa punte si in sarcina? As vrea sal modific sa il pot alimenta cu sursa aia!!!

Link spre comentariu
mely17, vad ca tot intrebi de tensiuni, cel mai simplu inmultesti tensiunea alternativa cu radical din 2 si iti va da tensiunea continua redresata si filtrata, din care ptr a fi exagerat de riguros, mai scazi 0,5-0,6V caderea pe diode (insa nu e neaparat nevoie sa faci asta, variatiile retelei iti influenteaza suficient de mult tensiunea rezultata, ca sa mai conteze si acest amanunt).
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Buna seara! Puteti atasa inca o data acele sau acea varianta de cablaj pt amplifu DELIA?VA rog mult pt ca am de refacut cablajul initial..si la preamplif,corector mai e cum mai e,dar la amplif final s-a degradat destul de mult si nu imi prea pica fisa cum sa il aranjez mai ales ca nici notatiile nu prea se mai vad pe placa in acea parte. Multumesc mult:)p.s.:cel mai bine daca se poate si ma ajuta cineva sa faca sau daca are cablajul intreg. Eu am taiat placa fix la dimensiunea celei originale dupa ce am curatat-o pe aceasta din urma de piese..Si in limita asta trebuie sa ma incadrez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări