Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo dta-21y1p

Postări Recomandate

va rog daca poate cineva sa-mi spuna ce sasiu are acest model de tvi-mi cer scuze dar nu pot sa deslusesc mare lucru ce scrie pe integrateare un tda care cred ca face cam tot pe partea de proc, semnale mici, etcse pare ca a fost trasnit si nu desfasoara pe cadrea mai fost lucrat in elo schema mi-ar fi de folosmultumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sk100it

6

• adydep

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 7 ani mai târziu...

Am si eu un Daewoo sasiu cp385,care nu pleaca din stand by.Am verificat tranzistorul final liniiD2499,pare a fi ok.

La verificare cu becul intre colectorul tranzistorului si masa,aveam cca 150 volti,o secunda,dupa care becul se stinge.

Ar avea cineva o schema,pentru ca banuiesc ceva din alimentare.

Va multumesc

Link spre comentariu

Am si eu un Daewoo sasiu cp385,care nu pleaca din stand by.Am verificat tranzistorul final liniiD2499,pare a fi ok.

La verificare cu becul intre colectorul tranzistorului si masa,aveam cca 150 volti,o secunda,dupa care becul se stinge.

Ar avea cineva o schema,pentru ca banuiesc ceva din alimentare.

Va multumesc

Mai domnule,la 150V crapa televizoru ala;rezolva urgent sursa  :91 .

Link spre comentariu

Aici e beleaua,nu merge sa descarc schema,mama ei de schema.Cu ce program ar trebui sa descarc? :nerv

posibil sa fie def se 110

Va mul

posibil sa fie def se 110

va multumesc mult de tot.Am reusit sa vizualizez schema

Link spre comentariu

Aici e beleaua,nu merge sa descarc schema,mama ei de schema.Cu ce program ar trebui sa descarc? :nerv

Cum adica nu reusiti sa descarcati schema....adica nu merge sa o descarcati sau nu merge ca sa o deschideti dupa descarcare ???

Schema este in format pdf si se deschide cu programul acrobat reader sau foxit reader. :reytre
Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

:nerv Sunt out of service.Nu-i dau de cap.In gol,are tensiunea de 130 volti intre colector final linii si masa,pret de o secunda,dupa care intra in stand by.Daca pun bec de 40 de wati,nu mai am tensiune deloc,si are un ticait,ca de ceas.

Integratul nu cred ca este,in prostia mea,ca daca era el ars,banuiesc nu aveam nici macar acea secunda tensiune.

Dati-mi va rog o idee :26

Link spre comentariu

Led-ul are culoare portocalie cand e in stand by,tinde sa se faca verde in acea secunda cat are tensiunea de 123 volti,dupa care se face din nou portocaliu si revine in stand by.

Iertare,SE-ul,ce inseamna,asa pentru habarnisti si optocuplorul este cumva acela care seamana cu un tiristor?

Mai exact cond c805,c806,c808si acel i804,PC817?

Link spre comentariu

Led-ul are culoare portocalie cand e in stand by,tinde sa se faca verde in acea secunda cat are tensiunea de 123 volti,dupa care se face din nou portocaliu si revine in stand by.

Iertare,SE-ul,ce inseamna,asa pentru habarnisti si optocuplorul este cumva acela care seamana cu un tiristor?

Mai exact cond c805,c806,c808si acel i804,PC817?

PC817 este optocuploru

si SE120 sau cit o fi in tv vezi foto

post-223979-0-82239300-1458409357_thumb.jpg

post-223979-0-95970200-1458409367_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am schimbat condensatorii si,acelasi lucru,din pacate.

Am decuplat dioda care redreseaza cei 123 volti,m-am gandit ca exista vreun scurt dupa ea si la fel face.

In mod normal,sursa daca as decupla consumatorii,nu ar trebui sa dea tensiunile normale?

Sunt 3 iesiri practic,daca le-as scoate diodele,ar da tensiunile care le zice schema?

Link spre comentariu

Am decuplat dioda care redreseaza cei 123 volti,m-am gandit ca exista vreun scurt dupa ea si la fel face.

Decuplarea diodei de B+,la o sursă cu optocuplor,produce întreruperea buclei de reacție negativă.....Sincer,mai bine duceți aparatul la o secție de reparații;Fără supărare.
Link spre comentariu

Decuplarea diodei de B+,la o sursă cu optocuplor,produce întreruperea buclei de reacție negativă.....Sincer,mai bine duceți aparatul la o secție de reparații;Fără supărare.

Nu e nici o suparare,tocmai am mai invatat ceva de la dvs.

De aceea ne aflam aici,sa invatam,nu sa ne suparam.

Multumesc de informatie.Seara buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări