Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop LM8020A

geoky

Postări Recomandate

Buna ziua !am cumparat de la o firma acest osciloscop chinezesc si nu am schema la el ...aparatul functioneaza bine ,dar as vrea totusi sa stiu daca se gaseste schema lui ca firma de la care l-am cumparat nu a catadicsit sa-mi dea macar manualul de utilizare ,din moment ce oamenii s-au vazut cu banii...mai scrie ceva pe el , LUZH... va multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

3

• geoky

2

• yo9hmd

2

• Alextv

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...
Toni Marginean

Are cineva schema acestui osciloscop: LUZHO LM8020A? Am cateva componente distruse in sursa. Multumesc!

valabil

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Salutari Toni, cel putin poti vedea ce scrie pe componentele active, CI,Tz, etc? Am si eu unul identic si uitandu-ma prin el, in special la integrate, nu se poate citi nimic pe ele...

Intre timp ai reusit sa gasesti schema?

O zi buna!

Editat de yo9hmd
Link spre comentariu
Toni Marginean

Am gasit o schema aproximativ la fel pe care o voi posta maine (astazi sunt la servici pana la ora 20). Oricum pot scoate capacul si va spun fiecare integrat ce este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări