geoky Postat August 16, 2008 Partajează Postat August 16, 2008 Buna ziua !am cumparat de la o firma acest osciloscop chinezesc si nu am schema la el ...aparatul functioneaza bine ,dar as vrea totusi sa stiu daca se gaseste schema lui ca firma de la care l-am cumparat nu a catadicsit sa-mi dea macar manualul de utilizare ,din moment ce oamenii s-au vazut cu banii...mai scrie ceva pe el , LUZH... va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Alextv Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Spune-mi si mie cu cat l-ai luat? Link spre comentariu
geoky Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 in jur de 600 lei... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 4, 2014 Partajează Postat Septembrie 4, 2014 Are cineva schema acestui osciloscop: LUZHO LM8020A? Am cateva componente distruse in sursa. Multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 Are cineva schema acestui osciloscop: LUZHO LM8020A? Am cateva componente distruse in sursa. Multumesc! valabil Link spre comentariu
yo9hmd Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 (editat) Salutari Toni, cel putin poti vedea ce scrie pe componentele active, CI,Tz, etc? Am si eu unul identic si uitandu-ma prin el, in special la integrate, nu se poate citi nimic pe ele... Intre timp ai reusit sa gasesti schema? O zi buna! Editat Februarie 26, 2016 de yo9hmd Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 Am gasit o schema aproximativ la fel pe care o voi posta maine (astazi sunt la servici pana la ora 20). Oricum pot scoate capacul si va spun fiecare integrat ce este. Link spre comentariu
yo9hmd Postat Februarie 26, 2016 Partajează Postat Februarie 26, 2016 M-ar interesa schema, chiar si asa asemanatoare...integratele in al meu sunt date cu o pelicula lucioasa si mata...Mersi anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum