utzy Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 (editat) Am un Seat Toledo la care chederele de la usi au inceput sa se dezlipeasca. Ce adeziv i-mi puteti recomanda sa le lipesc fara sa atace vopseaua sau chederele ?Multumesc anticipat ! Editat Ianuarie 17, 2015 de bibanu47 Editat titlu Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Am un Seat Toledo la care chederele de la usi au inceput sa se dezlipeasca. Ce adeziv i-mi puteti recomanda sa le lipesc fara sa atace vopseaua sau chederele ?Multumesc anticipat !*Silicon negru, dar nu stiu de unde gasesti in RO... Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Se gasete silicon negru.Am vazut un acvariu facut cu asa ceva. Trebuie intrebat pe forumurile cu pesti sau la magazinele specializate. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Silicon negru se gaseste pe la toate supermarketurile de profil.... Intradevar se foloseste si la acvarii.. Link spre comentariu
utzy Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Multumesc , am rezolvat intre timp cu banda dubluadeziva. Link spre comentariu
davidut5 Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Multumesc , am rezolvat intre timp cu banda dubluadeziva.siliconul negru este pentru lipit parbrize si este destul de scump peste 50 leieste foarte rezistent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum