Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema microfon spv c600

Dr.L

Postări Recomandate

de curand am schimbat folia cu taste de pe tastatura,ca nu mergea prea binesi daca tot l-am deschis am dat si cu spry de contacte pe contactele dintre componentele detasabileproblema a aparut dupa ce l-am asamblat,ca nu-mi mai merge microfonul(precizez ca pe hf n-am probleme)posibil sa fi intrat spray in microfon,asta sa-l fi omorat?si totusi daca il pun sa inregistreze,se aude zgomotul de fond specific,insa nimic altcevadaca lovesc mobilul de ceva(in timp ce inregistreaza) se aude cat de cat cevapana la urma trebuie inlocuit microfonul? sau poate sa fie si de la altceva?ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• djdansmart

2

Top autori în acest subiect

ca era smd,cu 4 picioaresi nu am cum sa-l dezlipesc fara riscuriproblema nu e dezlipitul microfonului bun de pe placa defecta,ci dezlipirea microfonului defect de pe placa buna,sa nu ating piesele de langa el,sa nu omor traseele etccum am doar un letcon banal,nu prea pot sa fac asta cu el(chiar daca ii ascut varful)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări