Dr.L Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 de curand am schimbat folia cu taste de pe tastatura,ca nu mergea prea binesi daca tot l-am deschis am dat si cu spry de contacte pe contactele dintre componentele detasabileproblema a aparut dupa ce l-am asamblat,ca nu-mi mai merge microfonul(precizez ca pe hf n-am probleme)posibil sa fi intrat spray in microfon,asta sa-l fi omorat?si totusi daca il pun sa inregistreze,se aude zgomotul de fond specific,insa nimic altcevadaca lovesc mobilul de ceva(in timp ce inregistreaza) se aude cat de cat cevapana la urma trebuie inlocuit microfonul? sau poate sa fie si de la altceva?ms Link spre comentariu
djdansmart Postat August 15, 2008 Partajează Postat August 15, 2008 Daca totul e in regula..si iti merge pe HF atunci e 100% din microfon..asa fac cand se defecteaza..se aude zgomotul de fond..se comporta exact cu ai spus tu! Link spre comentariu
Dr.L Postat August 15, 2008 Autor Partajează Postat August 15, 2008 ms pt lamuriri! :smt006 Link spre comentariu
Dr.L Postat August 19, 2008 Autor Partajează Postat August 19, 2008 am mers la un service cu inca o placa de baza de spv,pt transplant de microfonsi a mers :supz: Link spre comentariu
djdansmart Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Pai de ce nu l-ai schimbat tu? Link spre comentariu
Dr.L Postat August 19, 2008 Autor Partajează Postat August 19, 2008 ca era smd,cu 4 picioaresi nu am cum sa-l dezlipesc fara riscuriproblema nu e dezlipitul microfonului bun de pe placa defecta,ci dezlipirea microfonului defect de pe placa buna,sa nu ating piesele de langa el,sa nu omor traseele etccum am doar un letcon banal,nu prea pot sa fac asta cu el(chiar daca ii ascut varful) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum