ady_risc Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Am si eu o curiozitate daca pot dezmembra un aparat foto digital cu lcd. Mai precis vreau ca ecranul lcd sa al pun intr-o camera iar obiectivul sa fie intr-o alta camera. "Camera-Monitor" (sa despart aparatu foto in doua) Ma intereseaza si sa schimb si alimentarea sa o pot alimenta la 220V. Aparatu este alimentat de la un acumulator de 3.7 V 720mAh :weedman: Link spre comentariu
iulidan2 Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 nu e mai simplu, sa cumperi un cablu mai lung pentru camera ?alimentarea, nu e o chestie grea. Link spre comentariu
ady_risc Postat August 19, 2008 Autor Partajează Postat August 19, 2008 pai e mai simplu dar faza e ca un aparat foto se vede ff bine, si are si camera si lcd , eu vreau sa le despart Link spre comentariu
Gerula Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Interesanta ideie, dar nu este doar atat.Un aparat foto daca nu il utilizezi un timp se opreste automat.Trebuie sa ii dai un impuls la fiecare minut, sau ceva de genul, care sa fie echivalentul apasarii unei taste. Link spre comentariu
Gerula Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Interesanta ideie, dar nu este doar atat.Un aparat foto daca nu il utilizezi un timp se opreste automat.Trebuie sa ii dai un impuls la fiecare minut, sau ceva de genul, care sa fie echivalentul apasarii unei taste. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 nu toate aparatele foto digitale se opresc daca nu le folosesti o perioada de timp , poti sa prelungesti cablul de la camera si sal montezi la televizor , Link spre comentariu
walyd Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 buna seara,imi permit sa va dau si eu un raspuns:1.ideea cu conectarea la tv este cea mai buna2.daca vrei sa desparti lcd-ul de la ap foto de aparatul propriuzis trebuieste sa ai in vedere ca lcd-ul este conectat cu un cablu pamblica la un conector ZIF care este lipit pe placa electronica in tehnologia SMD-urilor,deci va trebui sa confectionezi un circuit imprimat pe care sa montezi un conector la fel cu cel care este in ap foto sau mai bine il dezlipesti pe cel original(daca posezi sau ai pe cineva cu statie de aer cald sau mai indeminatic) ,iti cumperi un cablu de conectare imprimanta pe LPT1(are firele interne 26 f subtiri si litate)pe care le conectezi la adaptor si in locul fostului conector si trebuieste sa functioneze.nu pot sa-ti spun lungimea maxima intre lcd si ap foto,dar cabluri LPT gasesti de la 1,5m la 15m si eu spun sa faci proba cu unul de 10m pt ca daca nu merge ok il mai poti scurta,am recomandat acest cablu pentru ca dispune de multe fire sunt ecranate si flexibile,iar displayul are in general intre 12 si 24 pini de conexiune in functie de tipul ap foto.iti urez bafta si pune pe forum ce ai realizatcu stima Link spre comentariu
ady_risc Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 buna seara,imi permit sa va dau si eu un raspuns:1.ideea cu conectarea la tv este cea mai buna2.daca vrei sa desparti lcd-ul de la ap foto de aparatul propriuzis trebuieste sa ai in vedere ca lcd-ul este conectat cu un cablu pamblica la un conector ZIF care este lipit pe placa electronica in tehnologia SMD-urilor,deci va trebui sa confectionezi un circuit imprimat pe care sa montezi un conector la fel cu cel care este in ap foto sau mai bine il dezlipesti pe cel original(daca posezi sau ai pe cineva cu statie de aer cald sau mai indeminatic) ,iti cumperi un cablu de conectare imprimanta pe LPT1(are firele interne 26 f subtiri si litate)pe care le conectezi la adaptor si in locul fostului conector si trebuieste sa functioneze.nu pot sa-ti spun lungimea maxima intre lcd si ap foto,dar cabluri LPT gasesti de la 1,5m la 15m si eu spun sa faci proba cu unul de 10m pt ca daca nu merge ok il mai poti scurta,am recomandat acest cablu pentru ca dispune de multe fire sunt ecranate si flexibile,iar displayul are in general intre 12 si 24 pini de conexiune in functie de tipul ap foto.iti urez bafta si pune pe forum ce ai realizatcu stima am inteles de la mai multe persoane ca isi pierde semnalul video, cand am sa realizez am sa postez rezultatele Link spre comentariu
ady_risc Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 sincer mi-a fost teama sa fac acest lucru, nici o persoana nu ma convins ca va merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum