Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat foto digital camera supraveghere

ady_risc

Postări Recomandate

Am si eu o curiozitate daca pot dezmembra un aparat foto digital cu lcd. Mai precis vreau ca ecranul lcd sa al pun intr-o camera iar obiectivul sa fie intr-o alta camera. "Camera-Monitor" (sa despart aparatu foto in doua) Ma intereseaza si sa schimb si alimentarea sa o pot alimenta la 220V. Aparatu este alimentat de la un acumulator de 3.7 V 720mAh :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady_risc

4

• Gerula

2

• iulidan2

1

• Dj Alex

1

Top autori în acest subiect

• 9 luni mai târziu...

Interesanta ideie, dar nu este doar atat.Un aparat foto daca nu il utilizezi un timp se opreste automat.Trebuie sa ii dai un impuls la fiecare minut, sau ceva de genul, care sa fie echivalentul apasarii unei taste.

Link spre comentariu

Interesanta ideie, dar nu este doar atat.Un aparat foto daca nu il utilizezi un timp se opreste automat.Trebuie sa ii dai un impuls la fiecare minut, sau ceva de genul, care sa fie echivalentul apasarii unei taste.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

buna seara,imi permit sa va dau si eu un raspuns:1.ideea cu conectarea la tv este cea mai buna2.daca vrei sa desparti lcd-ul de la ap foto de aparatul propriuzis trebuieste sa ai in vedere ca lcd-ul este conectat cu un cablu pamblica la un conector ZIF care este lipit pe placa electronica in tehnologia SMD-urilor,deci va trebui sa confectionezi un circuit imprimat pe care sa montezi un conector la fel cu cel care este in ap foto sau mai bine il dezlipesti pe cel original(daca posezi sau ai pe cineva cu statie de aer cald sau mai indeminatic) ,iti cumperi un cablu de conectare imprimanta pe LPT1(are firele interne 26 f subtiri si litate)pe care le conectezi la adaptor si in locul fostului conector si trebuieste sa functioneze.nu pot sa-ti spun lungimea maxima intre lcd si ap foto,dar cabluri LPT gasesti de la 1,5m la 15m si eu spun sa faci proba cu unul de 10m pt ca daca nu merge ok il mai poti scurta,am recomandat acest cablu pentru ca dispune de multe fire sunt ecranate si flexibile,iar displayul are in general intre 12 si 24 pini de conexiune in functie de tipul ap foto.iti urez bafta si pune pe forum ce ai realizatcu stima :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

buna seara,imi permit sa va dau si eu un raspuns:1.ideea cu conectarea la tv este cea mai buna2.daca vrei sa desparti lcd-ul de la ap foto de aparatul propriuzis trebuieste sa ai in vedere ca lcd-ul este conectat cu un cablu pamblica la un conector ZIF care este lipit pe placa electronica in tehnologia SMD-urilor,deci va trebui sa confectionezi un circuit imprimat pe care sa montezi un conector la fel cu cel care este in ap foto sau mai bine il dezlipesti pe cel original(daca posezi sau ai pe cineva cu statie de aer cald sau mai indeminatic) ,iti cumperi un cablu de conectare imprimanta pe LPT1(are firele interne 26 f subtiri si litate)pe care le conectezi la adaptor si in locul fostului conector si trebuieste sa functioneze.nu pot sa-ti spun lungimea maxima intre lcd si ap foto,dar cabluri LPT gasesti de la 1,5m la 15m si eu spun sa faci proba cu unul de 10m pt ca daca nu merge ok il mai poti scurta,am recomandat acest cablu pentru ca dispune de multe fire sunt ecranate si flexibile,iar displayul are in general intre 12 si 24 pini de conexiune in functie de tipul ap foto.iti urez bafta si pune pe forum ce ai realizatcu stima :aplauze :aplauze

am inteles de la mai multe persoane ca isi pierde semnalul video, cand am sa realizez am sa postez rezultatele
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări