Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD-RW

Vizitator bogzybom

Postări Recomandate

Vizitator bogzybom

Vreau sa imi cumpar un DVD writer dar nu stiu de care sa imi iau ca sunt o mie de firme si nu stiu care este mai buna :rolleyes:.Dati-va cu parerea care credeti ca e mai bun :smt003 . :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

2

• paul

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Parerile vor fi muuult impartite..eu iti zic asa NU iti lua SONY, LG..si nici Asus! Am lucrat si cu LG si cu Asus..LG dupa un timp (destul de scurt..depinde de cat il forjezi) nu mai misca nimic..Asus mi-a facut probleme..timp mare de accesare a dvd..Ideal ar fi un Plextor din ala mai scump..un Pioneer..sau un NEC..am lucrat cu NEC si am fost foarte multumit..nu am avut nici o problema cu el!PS..NEC acum se numesc OPTIARC..

Link spre comentariu

Parerile vor fi muuult impartite..eu iti zic asa NU iti lua SONY, LG..si nici Asus! Am lucrat si cu LG si cu Asus..LG dupa un timp (destul de scurt..depinde de cat il forjezi) nu mai misca nimic..Asus mi-a facut probleme..timp mare de accesare a dvd..Ideal ar fi un Plextor din ala mai scump..un Pioneer..sau un NEC..am lucrat cu NEC si am fost foarte multumit..nu am avut nici o problema cu el!PS..NEC acum se numesc OPTIARC..

Ai perfecta dreptate cind afirmi ca "Parerile vor fi muult impartite". Personal m-am "ars" cu Plextor. Si inca de doua ori. Primul (cu garantie de 2 ani) a murit dupa cca. 8 luni (NU AM SCRIS CU EL MAI MULT DE 5 CD-uri, in acest interval). L-am dus la firma de unde l-am cumparat si dupa cca. 30 zile am primit altul, 100% nou, sigilat cu sigiliul original. Dupa cca. 5 luni a murit si asta. Nici nu m-am mai dus cu el la garantie si am cumparat un ASUS care pina acuma functiomeaza perfect.Deci ...
Link spre comentariu

Ai perfecta dreptate cind afirmi ca "Parerile vor fi muult impartite". Personal m-am "ars" cu Plextor. Si inca de doua ori. Primul (cu garantie de 2 ani) a murit dupa cca. 8 luni (NU AM SCRIS CU EL MAI MULT DE 5 CD-uri, in acest interval). L-am dus la firma de unde l-am cumparat si dupa cca. 30 zile am primit altul, 100% nou, sigilat cu sigiliul original. Dupa cca. 5 luni a murit si asta. Nici nu m-am mai dus cu el la garantie si am cumparat un ASUS care pina acuma functiomeaza perfect.Deci ...
Stiu ce zici..eu vb de acele PLEXTOR care costa peste 100 euro!!! Alea care sunt ieftine sunt niste pocnitori!! Oricum am impresia ca nu mai sunt PLEXTOR ce au fost..poate doar cele f scumpe! Eu folosesc NEC..le am de peste 3 ani..si crede-ma ca fac sute de cd-uri..sunt si Dj la o disco si da-ti seama...nu am avut probleme cu NEC..!
Link spre comentariu

eu am un cd-raiter asus, care mai merge si acum!!!are frumoasa varsta de 5 anisori, si n-a necesitat decat niste curatari si o schimbare de panglica de date (aia IDE, nu din interior!!!)in prezent, am un dvdraiter tot asus, face curand 2 ani, n-am reprosuri!!!mai ales ca mi-am dat seama repejor ca "ii plac" dvd-urile sundisk... :rolleyes:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări