Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera Web

Vizitator antares

Postări Recomandate

Vizitator antares

Va rog sa-mi spuneti daca o camera web poate fi cuplata pe mufa de intrare video a unui televizor, si daca se poate cu ce tensiune trebuie alimentat? ( 5 v cc ?)

Daca se poate si primesc mai multe detalii despre camerele web .

Va multumesc anticipat .

Mircea

[email protected]

Editat de Madalina:nume subiect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

2

• junior

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Da, cu 5 v cc se alimenteaza, insa cu cuplatu pe intrarea video......nu prea e posibil cel putin asa cred eu, adica pana si computerul are nevoie de driverele camerei pentru a-i asigura functionalitatea, tv-ul are drivere? e ca si cu codecurile de la DVD, daca are codec pentru mp3 merg altfel nu, s'apoi se mai pune problema si de cum e accesata o camera web de catre un computer, nu prea cred a fi posibila aceasta treaba !Bafta !

Link spre comentariu

si eu ma gandeam la acelasi lucru (adica : cum pot conecta o camera web la mufa RCA IN de semnal Video Complex) dar ulterior am realizat ca acest lucru e imposibil fara o interfata cu cefa microprocesoare/microcontrolere si un soft . pe USB avem semnal RX-TX DATE deci "never" semnal video complex . semnalul de date este prelucrat de computador si placa video il "arunca" pe screen si uite asa ajunge semnal video ! e mult mai simplu sa cumperi o camera cu iesire Video pentru ca preturile au scazut destul de mult ! se mai poate realiza ceva doar cu senzorul camerei plus o alta electronica dar iar e pra complicat si nu se merita daca n u te pricepi la programat micro-uri ~! :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări