Vizitator antares Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Va rog sa-mi spuneti daca o camera web poate fi cuplata pe mufa de intrare video a unui televizor, si daca se poate cu ce tensiune trebuie alimentat? ( 5 v cc ?) Daca se poate si primesc mai multe detalii despre camerele web . Va multumesc anticipat . Mircea [email protected] Editat de Madalina:nume subiect Link spre comentariu
ddeliciu Postat August 13, 2008 Partajează Postat August 13, 2008 Da, cu 5 v cc se alimenteaza, insa cu cuplatu pe intrarea video......nu prea e posibil cel putin asa cred eu, adica pana si computerul are nevoie de driverele camerei pentru a-i asigura functionalitatea, tv-ul are drivere? e ca si cu codecurile de la DVD, daca are codec pentru mp3 merg altfel nu, s'apoi se mai pune problema si de cum e accesata o camera web de catre un computer, nu prea cred a fi posibila aceasta treaba !Bafta ! Link spre comentariu
junior Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 Exista minicamere video (de supraveghere de obicei) care se pot cupla direct la TV prin mufa composite sau care au un emitator propriu in banda UIF. Link spre comentariu
ddeliciu Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 aia e alta treaba, nu e camera web, e camera video,partea electronica e constiruita altfel !Bafta ! Link spre comentariu
Stefan Postat August 14, 2008 Partajează Postat August 14, 2008 si eu ma gandeam la acelasi lucru (adica : cum pot conecta o camera web la mufa RCA IN de semnal Video Complex) dar ulterior am realizat ca acest lucru e imposibil fara o interfata cu cefa microprocesoare/microcontrolere si un soft . pe USB avem semnal RX-TX DATE deci "never" semnal video complex . semnalul de date este prelucrat de computador si placa video il "arunca" pe screen si uite asa ajunge semnal video ! e mult mai simplu sa cumperi o camera cu iesire Video pentru ca preturile au scazut destul de mult ! se mai poate realiza ceva doar cu senzorul camerei plus o alta electronica dar iar e pra complicat si nu se merita daca n u te pricepi la programat micro-uri ~! :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum