Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony ericsson z520i

mircea626

Postări Recomandate

problema care o are este un scurt pe partea de alimentare(incarcare).daca ii pun un acumulator incarcat ,functioneaza fara probleme,dar nu pot sa incarc acumulatorul in telefon.poate aveti o sugestie ceva sau o schema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea626

2

• MihaiGSM

2

• paul14

2

Top autori în acest subiect

subscriu si eu ceva asemanator dar la un w200; unu mai destept nu a mai avut incarcator si a incercat sa-l incarce de la priza prin cablu USB; a bubuit o piesa in el, probabil o rezistenta sau conz si face scurt tot timpu. in rest merge fara problemeMultumesc si scuze Mircea ca am postat in topicul tau, dar am zis sa nu mai deschid altul din moment ce problemele sunt asemanatoare

Link spre comentariu

Va atasez solutia mai jos. Este vb de un integrat ceramic care ori poate fii inlocuit ori facut strapuri ca in imagine. Este valabil si ptr w200 numai ca e pozitionata in alta parte dar tot in apropiere de mufa de incarcare.

Link spre comentariu

dar la ala nu a bubuit acel integrat, ci o piesa pe langa el si daca ai putea sa-mi spui si ce scrie pe acel integrat ar fii bine pt ca nu-mi dau seama care estePS:daca am timp maine fac o poza, da pe un w200 intreg si incercuiesc piesa arsaMultumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări