Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Internet prin 2 placi de retea simultan !

ddeliciu

Postări Recomandate

Deci, vreau sa pun 2 placi de retea in pc la mine, si sa iau prin aman2 internet, fie de la acelasi provider fie de al 2 diferiti.Problema se pune in felul urmator, cum naiba le configurez? ca asa merge numai una din ele, care ii convine windoz-ului mai mult, daca le selectez pe aman2 si dau bridge conection......nu mai merge deloc, mentionez ca pe gogu am cautat !Bafta !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

4

• danb1974

1

• Blind

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Netul nu se insumeaza matematic precum cartofii sau alte animale. Asa cum ai remarcat o sa mearga una sau alta functie de ordinea in care le da drumul windows.Daca ai un sistem de operare mai destept pe partea de retea poti cel mult sa imparti traficul pe diverse criterii prestabilite (ex. navigare pe una, restul lumii pe alta).

Link spre comentariu

Da, linux vrei sa spui, chestii din astea cu dirijarea traficului le face fedora, dar pe mine ma intereseaza pe windows..........Si netu de ce nu s-ar insuma precum cartofi? daca 1 cartof =1mbps 2 cartopnu nu = 2mbps?Singura problema care o vad eu ar fi din cauza ip-urilor diferite, dar cu vreoun soft ma gandesc........ca s-ar putea ca sa ceara jumate din pachete de pe un ip si jumate de pe cealalalt ip si la fel si cu downloadeu, sa primeasca jumtatate pen 1 ip si jumatate pe alt ip !Bill Gates se lauda ca Windozu lui e capabil sa functioneze cu 2 placi de retea simultan, insa eu prin windows nu am gasit posibilitatea, decat "Bridge conection" care nush ce reprezinta, la prima vedere pare a fi ceea ce vreau eu insa.......nushApropo, la ce ajuta bridge conection ?Ms de sfaturi !Si mai astept!Bafta !

Link spre comentariu

Daca imi aduc bine aminte, Solim a mai pus aceasta intrebare odata. Incearca sa cauti pe forum. Din ce-mi aduc aminte ca i s-a raspuns, putea sa faca chestia asta instaland o anumita distributie de linux pe pc...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nu exista asa ceva pe windows .Numai daca scrii manual routele !Si pe linux trebuie sa stii cum sa faci asta nefiind facil ( exista pe linux network balancing ).Oricum trebuie sa ai cunostinte avansate de networking .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări