adicontakt Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 eu ma repet : intradevar nu trebuia deschis acest topic.; dar de aici pina la faptul ca romanii sunt necivilizati si ca nu respecta nu stiu ce lege e mult Link spre comentariu
UltimateW Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 eu ma repet : intradevar nu trebuia deschis acest topic.; dar de aici pina la faptul ca romanii sunt necivilizati si ca nu respecta nu stiu ce lege e multlegea copyrightului nu prea o respecta multi dintre noi :smt017 Link spre comentariu
adicontakt Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 mai are rost sa discutam despre asta? Link spre comentariu
UltimateW Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 nu. asta e subiect de bodega :weedman: Link spre comentariu
adicontakt Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 ca am vazut pe mail ca am reply la asta m-am gindit inainte sa citesc replyul. ar trebui mutat la bodega Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 11, 2008 Administratori Partajează Postat August 11, 2008 Din pacate sunt nevoit sa sterg linkul si sa inchid subiectul.. dupa o vizita pe forumul tau am vazut ca pe acolo sunt doar crakuri si altele Link spre comentariu
Postări Recomandate