Vizitator zein86 Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Salut. Detin o statie de casa kenwood basic m1 ... are 4x105W RMS (cel putin asa am gasit pe net). As vrea sa pun la statia asta ...2 sau 4 boxe(3 cai neaparat sau 2 cai)..aveam in minte si un subwoofer dar nu gasesc solutii sa il leg. Statia are 2 intrari pe RCA adik o pereche de intrari, nu are volum reglabil.pe spate scrie 4-16ohm if 2ch, 8-16 ohm if 4 ch. in conditiile astea, ce mi`ati recomanda? eu trag si catre un subwoofer separat(ca sa fiu sigur ca m`am facut inteles- ceva gen 2.1/4.1 ). tzin sa precizez ca as vrea sa`mi confectionez singur toata treaba. daca gasesc ceva gata facut care sa se incadreze in bani e ideal. astept raspunsuri si sfaturi. multumescps. statia are 2 integrate: 2sc2921 si 2sa1215.am gasit 2 boxe magnat soundforge 1200 - 130W RMS 4-8ohm la 220RON bucata -- merita? Link spre comentariu
Vizitator champ Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Kenwood BASIC M1 este un amplificator stereo de putere ( are 2x100w/8 ohm) , e stereo, nu pe 4 canale. Are 4 iesiri de boxe, ce merg 2 cu 2 legate in paralel, de aceea scrie cind cuplezi 4 boxe ( sau 2 pe o pereche) impedanta cumulata sa nu fie sub 8 ohm.Amplificatoarele din seria BASIC folosesc un sistem numit DLD, sistem ce compenseaza dinamic consumul de curent in sarcina prin niste senzori numiti SIGMA DRIVE , practic etajul final se alimenteaza din o sursa de cc variabila, controlata de sarcina, intre 56-90v.Modelul BASIC M1 avea acesti senzori scosi in afara amplificatorului,de trebuia sa ai cate 2 perechi de cabluri pt fiecare boxa. 2SC2921 + 2SA1295 sint tranzistori finali de putere de 150 w , nu integrate. Indicat e sa cumperi un preamplificator, si 2 boxe bune, si nu mai ai nevoie de subwoofer, n-are rost sa pui 4 boxe, ca tot stereo iese, iar 4 boxe mai rau strica sunetul. Cauta un preamplificator de calitate si 2 boxe bune, ca amplificatorul poate mult si suna bine. Link spre comentariu
Vizitator zein86 Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Kenwood BASIC M1 este un amplificator stereo de putere ( are 2x100w/8 ohm) , e stereo, nu pe 4 canale. Are 4 iesiri de boxe, ce merg 2 cu 2 legate in paralel, de aceea scrie cind cuplezi 4 boxe ( sau 2 pe o pereche) impedanta cumulata sa nu fie sub 8 ohm.Amplificatoarele din seria BASIC folosesc un sistem numit DLD, sistem ce compenseaza dinamic consumul de curent in sarcina prin niste senzori numiti SIGMA DRIVE , practic etajul final se alimenteaza din o sursa de cc variabila, controlata de sarcina, intre 56-90v.Modelul BASIC M1 avea acesti senzori scosi in afara amplificatorului,de trebuia sa ai cate 2 perechi de cabluri pt fiecare boxa. 2SC2921 + 2SA1295 sint tranzistori finali de putere de 150 w , nu integrate. Indicat e sa cumperi un preamplificator, si 2 boxe bune, si nu mai ai nevoie de subwoofer, n-are rost sa pui 4 boxe, ca tot stereo iese, iar 4 boxe mai rau strica sunetul. Cauta un preamplificator de calitate si 2 boxe bune, ca amplificatorul poate mult si suna bine.O ultima rugaminte. ce preamplif mi`ai recomanda? ceva ieftin. si m`am decis sa`mi iau 2 boxe magnat soundforge 1200 au 130W la 4-8ohm. sunt 220lei bucata. merita? multumesc Link spre comentariu
Vizitator champ Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Ca boxe , stai departe de magnat soundforce, suna absolut oribil, medii si tw piezo, sint boxe de club , n-au nici o treaba cu muzica. Mai bine iei magnat monitor 880, se aud incomparabil mai bine, arata si a boxe, pt. spatii inchise pina in 30 mp sint ideale ca pret. Eu am auzit acest ampificator pe niste infinity alpha 50 si suna ok, pe alte boxe n-am ascultat Preamplificator cauta ceva sh mai de firma( nad, rotel, cambridge audio, etc.), gasesti pina in 200 euro. Ideal e daca poti sa si il probezi inainte sa-l cumperi cu puterea ta sa vezi cum se impaca. Link spre comentariu
EmyRulz Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Subscriu la sfatul lui champ. Incearca sa cumperi niste boxe de casa si nu te uita numai la puterea lor pentru ca nu spune mai nimic despre ele(nici macar cat de tare suna!). Daca vrei sa obtii un sunet cat de cat de calitate momentan renunta la subwoofer(basul e si el directional!) si de asemenea acorda atentie si sursei de semnal(un cd-player dedicat ar fi indicat). Sa stii ca o sursa mai buna face mai mare diferenta decat un amplificator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum