Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema interfata

zvasile

Postări Recomandate

Am cumparat o interfata de la ''adelaida electronic'' un AD-MEM03 si nu gasesc nici un prog.cu care sa mearga.Am incercat cu ponyprog dar fara nici un rezultat.Poate sa ma ajute cineva?Multumesc.Imi cer scuze daca cumva am postat gresit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvasile

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut.Cu Willem Eprom sant sigur ca merge si iti multumesc dar daca imi dai cateva detalii cum sa-l folosesc ar fi ok.De ex.as dori sa rescriu o memorie 24c32 ,ce setari treb.sa fac la program,cateva detalii te rog.Iti multumesc inca o data.

Link spre comentariu

Nu e vorba de programator ci de program''Willem Eprom(0,97ja)''este bun dar treb.facute cateva setari ca sa mearga si nu stiu.Am reusit le pot citi dar de scris nu stiu cum! Vad ca merge sa bagi binul peste ce este pe memorie,oare asa sa fie?nu se sterge mai intai memoria,ca nu ma lasa sa o sterg,doar sa bag peste ce este pe ea.Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări