Vizitator dark2peu Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 am bagat un CD`player la 9V si p el scria 4.5V... vad ca numai merge..... oare mai merge reparat??? cred ca s`a ars... Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 :?: siguranta ceva masurata sau nic nic :?: :idea: poate are protectie :roll: Link spre comentariu
Vizitator dark2peu Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 pai...nu stiu dar mirose...poate sa fie transf din el....se poate? Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 pai...nu stiu dar mirose...da mai dar ce nu l`ai desfacut ?... sau poate il ai in garantie. Link spre comentariu
sosoi Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 Din regulamentul forumului Indatoririle userilor: - postati STRICT la subiectul thread-ului fratilor respectati ce scrie akolo ca sa nu transformam forumul intr-un ghiveci de postari Link spre comentariu
sosoi Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 pai...nu stiu dar mirose...da mai dar ce nu l`ai desfacut ?... sau poate il ai in garantie.Chiar daca il ai in garantie nu cred ca vei rezolva nimicCei care ii vor face service vor sti ca e ceva in neregula akolo si s-ar putea sa strambe un pic din nas. Link spre comentariu
Vizitator dark2peu Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 nu este in garantie....l`am luat de afara... Link spre comentariu
Vizitator dark2peu Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 :( :( :( poate sa se fi ars transformatorul din el?sau poate chip`ul....?vreo idee... :!: Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 Desfa-l si vezi daca are vre-o protectie. Daca are s-ar putea sa se fi ars aia si scapi ieftin, daca nu ao cel mai probabil ti s-a ars cv pe alimentare... nu pot sa zic ca sigur cipul pentru ca nu stiu dar e pe alimentare Link spre comentariu
TITI Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 s-ar puteasa aiba ceva pe alimentare e posibil chiar un stabilizator si vezi sa nu aiba defapt chiar acest stabiliz si singura problema sa fie vreun cond care a cedat sau vreo dioda zen de protdesfal ca nu ai ce pierde trebuie facut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum