Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificari asupra obtinerii permisului auto !

ddeliciu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

11

• ddeliciu

10

• ratza

7

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

Maine adica 09.08.2008 am examen teoretic pentru obtinerea permisului (ca nu mai e valabila sala :speriat ) Wish' me luck ;)Bafta !

Traiesti cumva in trecut? Mainele de care zici a fost acum o luna (8=august) :smt116
Link spre comentariu

... Care este acum viteza legala in localitate? A crescut pana la urma la 60km/h? ...

NU a crescut deloc. Informatia pe care o stii tu se refera la un proiect de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 6 9/2007 pentru modificarea ?i completarea Ordonan?ei de urgen?? a Guvernului nr.195/2002 privind circula?ia pe drumurile publice, care a fost votat intr-o anumita forma la Senat. http://www.cdep.ro/proiecte/2007/700/10/8/se718.pdf (Art.I pct.4, unde se vb de modificarea art.4 9) Forma asta prevede intradevar cresterea la 60km/ora a limitei de viteza in localitati, insa pentru ca regula sa devina lege este necesar ca proiectul sa fie adoptat in aceeasi forma si de Camera Deputatilor (care este camera decizionala, adica poate sa modifice forma propusa de Senat si sa adoptate proiectul fara a mai fi necesara medierea la Senat) si promulgat de Base. In final mai trebuie publicat in Monitorul Oficial, asa ca pana atunci sunt doar propuneri

Cealalta informatie, cum ca limita poate fi crescuta in localitati de administratorul drumului pana la 8 0km/ora, cu avizul politiei rutiere pentru tot ce depaseste 50km/ora, este corecta si e valabila numai pt vehicule A si B (vezi regimul de viteza din localitatile de pe DN1, de la Barcanesti spre Bucuresti). In exemplul tau, politistul a calculat 1 6km/ora depasire ori pentru ca era un indicator de 60 la intrarea pe strada (sunt o gramada in Bucuresti), ori pentru ca si el auzise aceeasi informatie ca si tine si nu a verificat-o!

Din pacate, dupa toate labele care au iesit din Parlament (vezi proiectul de mai sus care e lalait din 2007), s-a ales praful de Codul Rutier, care intre noi fie vorba e mai slab decat vechiul Decret (328/1966). Dixit!

PS: Ma dispera noile emoticoane. Scriu ceva si imi apare altceva, sub forma unui papitoi din asta. Brrrrr :bataie (Nu am gasit unul care sa-si dea singur palme).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări