Vizitator adriantc Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 Salutare! Am si eu un rack extern a carui alimentare este defecta (se pare ca desi scrie ca este de 2A nu tine atat). Pe alimentator scrie urmatoarele:Input: 100-241V AC ~ 50/60Hz 1.8AOutput: 12 V - 2A5V - 2AMufa este ciudata (seamana cu porturile PS/2) fiind rotunda cu 6 pini: 2 pt 12V, 2 pt 5V si 2 ground.Aveti idee unde as putea gasi ceva similar? Si eventual la ce pret?Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Dr.L Postat August 8, 2008 Partajează Postat August 8, 2008 unele alimentatoare de laptop aveau o mufa asemanatoare Link spre comentariu
rimache Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Foloseste cablul si mufa de la alimentatorul defect. Lipesti cablul la alimentatorul nou daca nu vrei sa renunti la mufa.Datorita unei astfel de mufe (proaste) am renuntat definitiv la cut/paste :banghead: Mai bine renunti la conectica si faci legatura definitiv. Link spre comentariu
Vizitator adriantc Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Desi sunt proaspat in anu 2 la poli la automatica mie cam groaza de improvizatii. Dar daca e o fac ca n-a murit nimeni... Problema e unde gasesc un alimentator care sa scoata si 5V si 12V? Link spre comentariu
rimache Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 Daca nu te deranjeaza gabaritul poti folosi o sursa de pc. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 sau in functie de curentul pe 5v,poiti folosi o sursa de 12v si pui un lm7805(sau echivalent,de putere mai mare,in comutatie etc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum