Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator 12V/5V - 2A

Vizitator adriantc

Postări Recomandate

Vizitator adriantc

Salutare! Am si eu un rack extern a carui alimentare este defecta (se pare ca desi scrie ca este de 2A nu tine atat). Pe alimentator scrie urmatoarele:Input: 100-241V AC ~ 50/60Hz 1.8AOutput: 12 V - 2A5V - 2AMufa este ciudata (seamana cu porturile PS/2) fiind rotunda cu 6 pini: 2 pt 12V, 2 pt 5V si 2 ground.Aveti idee unde as putea gasi ceva similar? Si eventual la ce pret?Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

2

• Dr.L

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Foloseste cablul si mufa de la alimentatorul defect. Lipesti cablul la alimentatorul nou daca nu vrei sa renunti la mufa.Datorita unei astfel de mufe (proaste) am renuntat definitiv la cut/paste :banghead: Mai bine renunti la conectica si faci legatura definitiv.

Link spre comentariu
Vizitator adriantc

Desi sunt proaspat in anu 2 la poli la automatica mie cam groaza de improvizatii. Dar daca e o fac ca n-a murit nimeni... Problema e unde gasesc un alimentator care sa scoata si 5V si 12V?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări